Serioux ExtremeV11B, sistem desktop gaming

Sistemul desktop Serioux ExtremeV11B e unul de gaming, iar dovadă o fac procesorul i5-4440 (model Haswell cu patru nuclee), cei 8GB RAM și placa video GTX650 (128 bit). Nu vine cu sistem de operare și de aceea eu vă recomand Windows 8.1 pe 64 bit. Calculatorul e construit în jurul unei plăci de bază socket 1150 (poate fi găsită aici), iar carcasa e una Segotep… lucru care poate fi observat și alături.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », dar trebuie să-ți cumperi și un monitor bun deoarece nu vine la pachet decât cu mouse și tastatură. Un monitor pe care eu îl recomand e acest Philips 244E5QHAD care e un model de 24 inci cu unghiuri de vizibilitate excelente.

Carcasa
Carcasa

Pe partea de specificații are procesorul i5 rapid, cei 8 giga de RAM și placa video excelentă. Nu era rău dacă avea și SSD, dar nu vă oprește nimeni să vă instalați unul în cazul în care vreți mai multă performanță. Că tot am spus de SSD cred că ar trebui să menționez și că are un hard de 1TB care e suficient de încăpător pentru a stoca numeroase fișiere.

Eu apreciez la acest model că e foarte performant, că are un preț deloc mare și că i se pot upgrade componentele când va fi nevoie (peste 2-3 ani). Chiar dacă am văzut că desktopurile noi tind să nu mai aibă unități optice, acesta are așa ceva și o să vă ajute în a instala sistemul dorit, dar și jocurile care vreți să le jucați.
Singurul minus e lipsa unui Solid State… după cum am spus și mai sus. Că nu are SO nu e un minus deoarece nu cred că o să vă fie greu să instalați dvs unul.

Modelul acesta nu e cel mai performant de pe piață, dar e unul cu performanțe mai mult decât decente în orice tip de sarcină. E perfect pentru jocuri, sarcini multimedia și navigat pe web. Poate că te întrebi de ce ai alege un astfel de calculator în defavoarea unui laptop, iar răspunsul ar fi că e mai performant și mai ieftin.
Din clipul de alături se poate vedea cât de performantă e placa video din acest Extreme V11B

Lasă un comentariu