Serioux ExtremeV11, calculator gaming

Serioux ExtremeV11 nu trebuie confundat cu Extreme V11 deoarece sunt două desktopuri total diferite. Mai există și ExtremeV11B care e varianta cu Haswell, însă prețul e același deoarece procesoarele nu diferă foarte mult ca performanță. Dacă m-ați întreba care să alegeți dintre aceste două modele nu aș putea să spun exact care tocmai datorită faptului că au performanțe similare.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un desktop foarte performant care nu arată nici rău la exterior pentru că are o carcasă Segotep… după cum puteți vedea de alături.

Carcasa
Carcasa

Pe partea de caracteristici se laudă cu un procesor i5-3350p Ivy Bridge cu patru nuclee, 8 giga de RAM și hard de 1TB. Placa video e una de gaming, fiind un model GTX 650 cu bus pe 128 biți. Nu era rău dacă avea SSD, dar asta i-ar fi crescut prețul și atunci nu ar fi mai fost așa de accesibil. Acestea ar fi cele mai importante lucruri pe partea hardware, iar pe partea soft nu vine cu ceva, doar cu driverele care sunt pe discuri.

Lucrurile care eu le consider ca fiind atuuri ale acestui model sunt aspectul, performanța și că vine cu niște componente bune care îi oferă stabilitate.
Singurul minus e că nu are Solid State, un lucru pe care vi l-aș recomanda dacă vreți un desktop cu adevărat rapid. Multă lume în loc să upgradeze procesorul își pune SSD deoarece crește semnificativ performanțele.

În rest, pot spune despre acest calculator că îl recomand cuiva care e power user și are nevoie de putere de procesare. Există și soluția să îți faci un calculator pe componente, dar de ce să te mai stresezi când acest model e gata asamblat și nici nu e mai scump decât dacă l-ai fi făcut tu.
Dacă vrei să te convingi de faptul că placa GTX e cu adevărat bună atunci îți recomand preview-ul de alături. Însă asta nu înseamnă că jocurile o să-ți meargă și ție la fel de bine deoarece asta depinde de mai mulți factori printre care se numără sistemul de operare și driverele instalate (neaparat trebuie să fie cele care vin pe CD).
Alături aveți un preview în care e arătat cum merg jocurile pe el.

Te-ar mai putea interesa