Serioux Extreme V12, desktop gaming

Dacă te interesează un desktop performant pentru diferite sarcini atunci îți recomand Serioux Extreme V12. Datorită componentelor de top îți recomand acest desktop în special pentru jocuri. Componentele care-l fac așa de capabil sunt procesorul i5-4440 și placa video AMD Radeon R9 270 (model pe 256 biți.)

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă analizăm compoenntele din acest calculator atunci vedem că prețul nu e deloc mare. Iar dacă te interesează și un monitor care să se potrivească cu el atunci îți recomand 23MP65HQ de la LG.
Alături am pus și o poză pentru a vedea cum arată, iar di acest clip poți vedea că are o carcasă Chaser A21 de la Thermaltake.

Carcasa Thermaltake Chaser A21
Carcasa Thermaltake Chaser A21

Pe partea de specificații are un procesor quad din seria i5 Haswell, memoria RAM e de 8GB (eu zic că este o capacitate suficientă), iar placa video e una Radeon R9 270 (pentru a vedea mai bine ce poate face acest cip grafic am pus și un clip alături, un clip care prezintă și un joc la calitate maximă).

Nu are SSD, dar are un hard rapid de 7200 rotații, iar capacitatea acestuia e de 1000 de giga. E oarecum inutilă această capacitate dar decât nimic e bună și așa. Dacă aveți un buget ceva mai mare atunci v-aș recomanda cu căldură să cumpărați un SSD deoarece o să ofere un spor de performanță extrem.

Lucrurile care le apreciez la acest model sunt aspectul carcasei, performanța, că are o răcire ok și că vine cu perifericele esențiale (adică cu mouse și tastatură).
Din păcate nu vine cu monitor, însă am recomandat unul mai sus.

Concluzia mea legată de această configurație e una bună. Pot spune că cei de la Serioux au făcut o treabă bună și au realizat un sistem stabil.
Dacă nu știți mai nimic legat de Serioux atunci trebuie știut că e vorba despre un brand românesc care face configurații PC, tastaturi și tablete… printre altele. Oarecum, e mai corect spus că vinde sub brand propriu.

Te-ar mai putea interesa