Serioux Extreme V10, desktop de jocuri

Dacă ești pasionat de jocuri ori ai nevoie de un sistem desktop pentru editat video atunci ți-aș recomanda un model de la Serioux – Serioux Extreme V10. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un desktop cu procesor i5-3350p și placă video GTX650. Se poate vedea că are componente foarte bune care te vor ajuta să te jocuri la calitate Full HD.

Aspect

Aspectul exterior e caracterizat de carcasă care e un model Floston ATX. E numai bună pentru a-i face un eventual upgrade calculatorului, upgrade care depinde și de capabilitățile plăcii de bază. După cum vedeți din poză sau de aici, carcasa e una ingenioasă deoarece are porturile principale poziționate frontal așa încât să nu te chinui când vrei să conectezi boxele sau ceva de genul.

Carcasa
Carcasa

Caracteristici tehnice

După cum ziceam la început, PC-ul Serioux Extreme V10 are un procesor i5 3350p (model quad core), 6GB memorie RAM, hard de 1 terra și placă video GTX650 de la Nvidia. Astfel, jocurile vor rula la detalii maxime, fără cel mai mic lag, iar acest lucru trebuie mulțumit și procesorului care e și el unul optim pentru gaming. Din clipul de alături puteți să vă faceți o părere despre cum merg jocurile pe această unitate.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că e performant, nu costă prea mult, garanția mare și hardul capacitiv. Normal că nu trebuie neglijat nici faptul că are o sumedenie de porturi utile care facilitează conectarea oricărui timp de monitor. Pentru a instala Windows (eu recomand 7 sau 8 pe 64 bit) e disponibilă unitatea DVD. Hardul fiind unul rapid nu e nevoie să instalați un SSD, deoarece 7200 rotații sunt suficiente pentru a rula orice joc fără întreruperi.

Concluzie

Per ansamblu e un desktop perfect pentru orice tip de sarcină, iar prețul mic îl recomandă. Periferice precum mouse și tastatură sunt incluse, iar singurele lucruri care mai trebuie achiziționate ar fi monitorul, boxele și eventual Windows, dacă nu aveți deja.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Serioux Extreme V10, desktop de jocuri”

  1. Eu am Serious V9b, l-am cumparat in ianuarie anul curent, si sunt multumit. Am AMD Radeon HD 7750 2GB 1600 Mhz si am jucat la full Battlefield 4 Call of Duty GHosts pe 1920×1080 High si nu s-a vazut in reluare. Dar in schimb la NFS Rivals la 1920×1080 se misca cam in reluare.

Comentariile sunt închise.