Serioux Extreme H1, desktop cu procesor Hasswel

Actualizare: Există un pachet promo (desktop-ul Serioux Extreme H1 + Windows 8) prin care ai reducere 20 lei la cât ar fi costat PC-ul fără Windows. Deci, dacă îl iei cu Windows atunci e mai ieftin. Același lucru e valabil pentru toată seria Serioux H1.

Dacă nu știați, Intel a lansat de curând noile procesoare Hasswell – care reprezintă a patra generație de procesoare Core (Ivy Bridge fiind a treia), iar cei de la Serioux au speculat momentul realizând cele mai puternice desktopuri de pe piață… made in România. Astfel, un model de gaming e acest Serioux Extreme H1 care vine cu un procesor i5 Haswell, 8 giga de RAM și placă video GeForce GTX 650. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar acum e promoție și de aceea peste o săptămână s-ar putea să coste mult mai mult.

Aspect

Tot ce pot spune despre design sau aspect e faptul că e caracterizat de o carcasă Thermaltake V3 BlacX Edition. Deci, arată foarte bine, iar carcasa e un cu o răcire foarte eficientă.

Carcasa
Carcasa

Caracteristici tehnice

Desktop-ul Serioux H1 din seria Extreme vine cu procesor i5-4570 de tip quad core, placă de bază socket 1150 (mai mult ca sigur că e vorba despre un model Asrock – ASRock B85 PRO4), 8GB RAM și o placă video de jocuri GTX650. Eu am scris aici niște specificații, dar trebuie știut că astfel de PC-uri sunt foarte vândute și de aceea cei de la Serioux s-ar putea ca la un moment dat să pună o placă video de 1GB, dar așa încât să nu afecteze performanța PC-ului. Deci, specificațiile sunt oarecum orientative.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model că vine cu ce e mai nou pe piață, vine cu Windows 8 (doar dacă alegi pachetul promo) și nu costă prea mult. Chiar dacă performanțele sunt extreme, răcirea e una eficientă, deoarece are carcasă Termaltake.
Din păcate nu e cel mai puternic Serioux H1, cel mai puternic fiind Serioux Elite H1 pentru că are procesor i7.

Concluzie

În concluzie, dacă ești pasionat de jocuri atunci eu ți-aș recomanda acest PC deoarece e foarte bun, iar pentru a te bucura de jocuri la calitate maximă ar trebui să-ți cumperi și un monitor IPS gen Acer H226HQLBMID.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Serioux Extreme H1, desktop cu procesor Hasswel”

  1. Serioux nu e singura firma romaneasca care asambleaza PC deoarece mai sunt multe dar nu cred ca are rost sa le enumar acum. Ei se deosebesc de ceilalti care sunt in anonimat prin faptul ca fac foarte multe tipuri de configuratii si ai ce alege. Nu trebuie uitat de precizat ca ei cred ca iau componentele mai ieftine de la producatori deoarece calculatoarele sunt mult mai ieftine decat daca le-ai lua pe componetne asa incat sa ti le asamnblezi tu.

Comentariile sunt închise.