Serioux Explorer V9B

e un desktop de gaming, iar acest Serioux Explorer V9B e un sistem de tip office care vine ca o alternativă pentru acele persoane care vor un desktop de tip office. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și componentele sale sunt de ultimă generație, însă nu are placă video dedicată. 🙁 Acest calculator vine cu procesor de ultimă generație care e un Pentium G630 care are cip GPU integrat deoarece e din seria Sandy Bridge.

Poze

Explorer V9B arată destul de bine la interior și se poate vedea cu ușurință că are carcasa care arată foarte bine și ea. Tipul sistemului e home sau home office și de aceea carcasa e de tip middletower. Adevărul e că și una mică adică micro ATX era bună, dar poate că nu era la fel de aerisită ca aceasta.

Unitatea

Specificaţii tehnice

V9B e un model apărut de curând care cred că ar merge foarte bine cu un monitor . Vine cu Procesor Intel G630, iar memoria RAM e de 4 giga așa încât să nu fiți nevoiți să mai puneți mai multă memorie. Vine și cu un hard mare de 500 de giga și asta o să vă ajute în cazul în care sunteți un colecționar de filme de pe ‘net.

Păreri pro şi contra

Pro: carcasa nu arată deloc rău; are un preț mai mult decât decent; vine cu periferice, adică cu mouse și tastatură; placa video e un Intel HD care are capabilitatea de a reda filme 720p; fiabilitatea e una bună și spun asta deoarece are o garanție de 2 ani care poate fi mărită contra cost la mai mult.
Contra: nu vine cu SSD și nici cu GPU care să aibă memorie proprie, dar e foarte ieftin și ideal pentru un mediu business ori pentru acasă.

Concluzie

Dacă nu te prea pasionează jocurile atunci nu prea ai nevoie de procesor i5 ori i7 și nici de placă dedicată și atunci un Serioux V9B cred că ar fi ok. E un calculator realizat (mai bine spus asamblat) de către români. Nu am decât lucruri de bine de spus despre acest desktop deoarece e realizat ca la carte și vine cu un preț excelent.

Te-ar mai putea interesa