Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux Explorer V9

Acest sistem desktop Serioux Explorer V9 e o variantă îmbunătățită a lui Explorer V8. Adică vine cu un procesor mai nou dar și o placă video cu suport HD. Chiar dacă are o configurație Office, se poate instala lejer un AMD Radeon HD 7750 sau 7770 deoarece are un slot PCI Express x16 liber dar și o sursă corespunzătoare. Deci se poate transforma ușor dintr-un desktop simplu în unul pentru jocuri în special că memorie RAM instalată e de tip Dual Channel. Având în vedere că nu are sistem de operare, vă recomand Windows 7 varianta pe 64 de biți. Dacă aveți nevoie de un astfel de PC ca Explorer V9, trebuie să luați la cunoștință prețul său. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Dual Core G620 care vine cu placa video Intel HD Graphics 2000. Chiar dacă nu e cea mai grozavă placă, poate reda chiar și unele filme 1080p dar nu o recomand pentru jocuri. Spun asta că o placă video dedicată e mult superioară și există modele de plăci video care merg excepțional chiar pe astfel de configurații (în special cele cu tehnologie 28 nm). Placa sa de bază Intel H61 are slot PCI Express x16, trei sloturi PCI Express x1, rețea integrată, sunet integrat, sunet  High Definition și memorie de 4GB Dual Channel.

Capacitatea de stocare a hdd-ului e undeva la 500GB și acesta e unul SATA de 7200RPM. Tastatura și mouse-ul sunt marca Serioux și pot fi destul de utile chiar dacă nu sunt de tip wireless. Carcasa e una de tip Middletower și are o sursă de 450W, VGA, RJ45, patru USBuri, ieșire audio etc. Dacă doriți să vă luați un monitor Full HD, cu siguranță aveți nevoie și de o placă grafică performantă care să vină ci ieșirile necesare (DVI/HDMI).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: accesibil, vă oferă posibilitatea să vă alegeți voi placa video dedicată (în caz că vă plac jocurile), sursă bună și periferice incluse.

Minusuri: nu are ieșire HDMI/DVI.

Concluzie

Acest Serioux Explorer V9 e un desktop ieftin și care-l recomand chiar dacă nu vine cu cele mai noi tehnologii, dar nu vă oprește nimeni să-i luați o placă video sau un SSD. Dar și așa, are o configurație bună pentru vizionat filme și aplicații office, motiv pentru care acele upgrade-uri nu sunt obligatorii.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • florin-relu

    neatza nasule.ce monitor merge la serioux explorer v9?cu care este combatibil?
    multumesc

  • Naşul

    E1911S-BN de la LG.

Lasă un comentariu