Serioux Explorer V8, sistem desktop

Acest sistem desktop Serioux Explorer V8 vine ca o altenativă la sistemul desktop Serioux Explorer V7. Este prezent sub forma unui pachet promo format din unitate şi un monitor LCD LG W1946S-BF. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi eu zic că este o ofertă de nerefuzat. Este un calculator mai mult Office datorită specificațiilor tehnice, dar poate fi și unul de tip multimedia datorită monitorului destul de bun și a procesorului Dual Core. Deci dacă aveți nevoie de un desktop PC acasă sau la servici, acest model ar putea fi alegerea ideală deoarece este ieftin și bun.

Specificații tehnice și poze

Procesorul este un model Intel E5700 care este un Dual Core la o frecvență de 3 GHz. Placa de bază cu chipset Intel G41 vine cu cu placă video integrată Intel GMA X4500, rețea integrată, sunet integrat de tip 7.1 canale, trei sloturi din care două PCI-uri și un PCI Express x16. Memoria RAM are o capacitate de 3 giga la o frecvență de 1333 MHz adică de tip DDR3 și este numai bună pentru un sistem de operare Windows 7 pe 32 sau 64 de biți. Pe partea de unități optice și de stocare are o unitate DVD și un hard disk SATA II care are o viteză de 7200 de rotații pe minut, un buffer de 32 de MB și un spațiu de stocare de 500 de giga.

Are ca periferice incluse, o tastatură și un mouse PS/2 ambele negre. Carcasa este de tip Home Office are o sursă de 450W și are ca porturi un serial, patru USB-uri 2.0, intrare audio de tip 6 în 1, două porturi PS2, un paralel și un port pentru rețea de tip RJ-45.

Sistem desktop Serioux Promo V2
Unitatea centrală
sistem desktop pc serioux explorer v8
Cam așa arată

Cam aşa arată monitorul…

monitor lcd lg W1946S BF 3
Pachet

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia acestui sistem desktop ar fi faptul că este ieftin, are monitor inclus în preţ şi este performant.
Contra achiziţiei ar fi faptul că monitorul nu este LED, iar placa video este una integrată.

Concluzie

Acest Serioux Explorer V8 este perfect pentru cei care vor un sistem desktop complet şi nu-l vor pentru jocuri, ci mai mult pentru sarcini de tip office.

Te-ar mai putea interesa