Serioux Explorer V14, desktop office

Unitatea Serioux Explorer V14 se adresează în principal celora care vor un desktop simplu, dar performant. Vine cu procesor Pentium din generația Haswell (chiar dacă inițial aș fi fost tentat să spun Ivy Bridge), mulți RAMi și un hard mare de 500 de giga.
E perfect pentru cineva care folosește calculatorul la editări de documente, vizionat de filme HD și jocuri pe Facebook.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un desktop foarte rapid căruia i se poate face upgrade la un moment dat… dacă e nevoie.
Alături am pus și o poză pentru a vedea cum arată, iar în această poză se poate vedea că e asamblat într-o carcasă Delux.

Carcasa Delux
Carcasa Delux

Pe partea de detalii tehnice are procesor Pentium G3220 (model dual core), placă de bază socket 1150 și 4GB memorie RAM. Normal că aceste caracteristici sunt suficiente și nu o să ai nevoie de mai mult, dar dacă la un moment dat vrei o placă video mai capabilă ori un alt procesor Intel atunci poți să-i faci upgrade fără stres.

Plusurile ar fi stabilitatea, performanța și costul de achiziție nu prea mare. Un alt lucru bun e că vine cu perifericele incluse în pachet, și aici mă refer la mouse și tastatură.
Din păcate nu vine cu placă video dedicată, dar asta nu înseamnă că puteți atașa una ori că vă puteți juca jocuri nu prea complicate. Nu zice nimic de unitate optică de tip DVD (are așa ceva precum toate desktopurile), dar absența acesteia nu v-ar fi încurcat deoarece sistemul de operare se instalează mai rapid de pe stick.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii. Unele persoane probabil că sunt interesate de ce placă de bază are incorporată, dar trebuie să știți că aceasta poate să fie diferită de la un lot la altul și de aceea mă feresc să zic cu ce vine.
Iar, dacă nu ai un monitor atunci îți recomand modelul 223V5LSB de la Philips.

Te-ar mai putea interesa