Serioux Explorer V10B

Serioux Explorer V10B e un sistem desktop PC de tip office care îl puteți upgrada cu o placă video în caz că vă plac jocurile. Și spre deosebire de cele care au deja o placă video, în cazul acestui desktop puteți opta pentru care model doriți și nu veți fi în pierdere. Spun asta deoarece mulți poate nu le convine placa video aleasă de producător. Nu sunteți nevoiți să alegeți o placă video performantă dacă vreți să-l folosiți doar pentru aplicații, internet, muzică și filme deoarece are și o placă video Intel. Alături de acesta aveți posibilitatea achiziționării unui monitor LED de 18.5 inci. Nu trebuie să faceți cine știe ce efort financiar, deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Carcasa e una Floston Winner și care mi se pare decentă de aceea producător a optat pentru la la mai toate desktopurile recent lansate.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul Intel G2020 face parte din seria Pentium și are o frecvență de 2.9 GHz. E un molde eficient datorită tehnologiei mai noi și e mai performant decât un Celeron. Are o placă de bază bună având în vedere că vine cu porturi USB de înaltă viteză dar are și slot PCI Express x16, slot PCI Express x1, rețea integrată și sunet integrat.

Memoria RAM e suficientă pentru orice tip de aplicație sau joc. Având în vedere că e de 4GB, vă recomand un sistem de operare pe 64 de biți. Puteți alege fie Windows 8 fie 7 deoarece ambele sunt destul de noi și numai bune. Unitatea vine cu unitate DVD, hard de 500GB, porturi video VGA și DVI-D, USBuri, PS2 etc. Alături de acest desktop primiți și cunocutele periferice (mouse + tastatură).

Puteți conecta fie acel monitor cu care vine la pachet promo, fie puteți alege un alt model, poate chiar unul FullHD de 21.5 inci. Nu are importanță pentru care producător optați, e important ca să fie unul cunoscut.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: configurație bună, preț atractiv, vine la un pachet promo interesant cu monitor (reducere de 5%), sursă mare și porturi USB 3.0.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Serioux Explorer V10B e un model office ca și restul modelelor din această serie, dar poate fi transformat ușor într-un desktop multimedia cu ajutorul unei plăci video. Nu recomand o placă video prea scumpă sau care consumă mult (una de 128 de biți ar fi suficientă).

Lasă un comentariu