Serioux Explorer V10

Serioux Explorer V10 e un desktop PC de tip office care a venit să-l înlocuiască pe Explorer V9. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un PC performant cu procesor Pentium G645, mulți RAMi și cu un hard destul de capacitiv. E un desktop făcut de români (mai exact asamblat) și garanția de 2 ani extensibilă la 4 vă asigură că beneficiați de un produs ok. Eu îl recomadn acelor persoane care nu sunt pasionate de gaming (modelul Extreme V9B e pentru jocuri) și care vor un desktop gata configurat pe partea de hardware.

Poze

Se poate vedea că acest sistem folosește o carcasă neagră, mai exact e vorba despre Delux MV875. În imagine e afișată doar unitatea, dar la pachet sunt livrate și perifericele cum sunt mouse și tastatură. Deci, nu mai trebuie să le cumpărați și singura mea recomandare ar fi să vă luați și un sistem audio 2.1 în cazul în care PC-ul e pentru acasă și nu pentru o firmă.

Carcasa

Specificaţii tehnice

PC-ul acesta nu se poate lăuda cu caracteristicile sale de top (pentru că nu sunt de top pentru gaming ori sarcini multimedia), ci mai mult cu componentele bine alese și prin asta mă refer la faptul că s-a ales ce e mai bun. Procesorul e un Pentium, memoria RAM e exact cât ar trebui, iar spațiul HDD-ului e suficient. Nu vine cu placă video dedicată, dar procesorul are un cip grafic de tip Intel capabil de a afișa fluent filme 720p.

Păreri pro şi contra

Modelul de față a fost special configurat pentru cei care sunt pasionați de jocuri ori pentru micii întreprinzători care vor câteva unități pentru firma lor. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire dacă se strică deoarece PC-ul e garantat la 2 ani și dacă nu vă ajunge atunci puteți face o extensie la 3 ori 4 ani.

Concluzie

Dacă vrei un PC pentru navigat pe Internet, ascultat muzică și vizionat filme atunci Explorer V10 e un model foarte bun. Prețul îl recomandă chiar și pentru mici firme deoarece are tot cam ce ți-ar trebui. Pe lângă acest PC mai trebuie cumpărat obligatoriu și un monitor, iar un model ieftin e Benq GL955A care nu e doar ieftin ci și bun.
După achiziționare mai trebuie instalat Windows, iar eu vă recomand acest Windows deoarece e foarte bun fiind în variantă pe 64 biți. Și instalarea driverelor de pe DVD e absolut obligatorie. 😉

Te-ar mai putea interesa