Serioux Explorer Intel Pentium Dual Core G2030

Dacă te interesează un desktop capabil atunci îți recomand acest „Serioux Explorer Intel Pentium Dual Core G2030” deoarece în momentul de față vine alături de un monitor de 21.5 inci cu rezoluție de tip Full HD.
E un pachet perfect pentru cineva în căutarea unui desktop care să fie ieftin și să se comporte ireproșabil în orice condiții. Eu l-aș folosi mai mult la saricni office deoarece nu are placă video dedicată, iar dacă vreți această componentă atunci puteți să o instalați.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un pachet care pe lângă cutie cuprinde și perifericele, adică mouse, tastatură și monitor. Dacă nu vă interesează monitorul atunci ar trebui să vă orientați înspre modelul V11 deoarece vine fără monitor și are aceleași componente.

Pachet desktop PC
Pachet desktop PC

Pe partea de caracteristici stă bine deoarece are procesor Pentium G2030, placă video Intel HD, 4 giga memorie RAM și un hard încăpător de 500 de giga. Monitorul e unul decent pentru filme și sarcini office. Dacă vă interesează ce monitor e atunci e vorba despre LG 22EN33S-B.
Pe partea soft acest aparat nu vine cu sistem de operare, dar sunt de părere că nu e greu să instalați Windows pe el. Eu aș recomanda Windows 8.1 sau dacă nu atunci Windows 7 SP1.

Lucrurile care eu le consider ca fiind atuuri sunt monitorul bine ales, prețul foarte mic, posibilitatea unui upgrade (la nevoie), prețul deloc mare și memoria suficientă… că e vorba despre RAM sau hard.
Nu era rău dacă venea cu SSD sau dacă monitorul ar fi avut unghiuri de vizibilitate mai bune.

Concluzia referitoare la acest sistem e că e foarte bun pentru acasă, dar și pe post de caluclator de firmă. Pentru utilizarea sa nu e nevoie să faceți ceva special, ci doar să conectați perifericele și să-i dați drumul. Normal că trebuie să aveți și sistem de oeprare pe el, dar asta e altă poveste. După cum ziceam mai sus, eu recomand 7 sau 8.1 pe 64 biți.

Te-ar mai putea interesa