Serioux Evolution V6, desktop cu i3 Haswell

Serioux Evolution V6 e o alegere bună pentru cei care care nu vor să se joace jocuri pe el dar o pot face dacă fac un upgrade. Nu e genul de PC care să-l folosiți pentru așa ceva, ci mai degrabă aplicații, internet, filme etc. Dacă vreți un desktop pentru gaming, e nevoie de componente hardware mai bune și de o carcasă ceva mai bună. Sunt multe desktopuri care folosesc o astfel de carcasă și mi se pare destul de ok și pentru uz multimedia. Prețurile sunt bune pentru desktopurile de la acest brand, iar dacă aveți un buget diferit, cu siguranță veți găsi ceva corespunzător.

Nu mi se pare scump având în vedere ce oferă și nu cred că veți ieși mai în avantaj dacă realizați unul pe componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Unitatea
Unitatea

Procesorul e prezent și pe alte desktopuri dar trebuie să știți că e destul de nouă – Core i3-4150. Placa sa video poate reda conținut video HD și FullHD, iar pentru aplicații cu cerințe hardware mai mari. Pe partea de componente hardware, trebuie specificat că are 4GB de RAM și un hard de 1TB.

Placa de bază are sunet integrat, placă de rețea și altele. Pot spune că suportă componente hardware mai bune dar în opinia mea, e mai bine să alegeți un desktop cu configurație corespunzătoare (cam de ce aveți nevoie). Nu are sens să vă luați un desktop prea performant dacă îl folosiți strict pentru internet și filme.

În pachet sunt incluse un mouse și o tastatură, iar dacă vreți ceva mai bun atunci puteți alege periferice wireless ori cu dotări mai multe. Aș recomanda un monitor de cel puțin 21 de inci datorită imaginii 1080p.

Plusuri: are procesor Intel din generația a 4-a, hard generos și performant, carcasă fiabilă
Minusuri: nu prea sunt.

Serioux Evolution V6 e un desktop de tip office și chiar dacă are doar acea placă video Intel, puteți să-l upgradați cu o altă placă video. Există și desktopuri cu configurații mai bune dar eu nu am nevoie de o placă video cu memorie dedicată.

Te-ar mai putea interesa