Serioux Evolution V5, desktop pentru acasă

Dacă te interesează un desktop performant pentru acasă atunci îți recomand Serioux Evolution V5 deoarece vine cu procesor i3.
În trecut acest model era disponibil cu procesor Celeron, dar asta era prin 2010. Acum vine cu componente de ultimă generație cum e procesorul i3 Haswell, cei 4 giga de RAM și placa video Intel HD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un sistem desktop deosebit de performant care suportă chiar și jocuri, însă nu e unul de jocuri deoarece nu are placă video dedicată. Dar, nu vă oprește nimeni să să montați una deoarece placa de bază e una de aici și o suporte plăci video dedicate.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model am pus alături o poză cu carcasa Delux care „îmbracă” acest model.

Carcasa Delux MV871
Carcasa Delux MV871

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu procesor i3-4130, 4GB RAM și hard încăpător de 500 giga. Dispune și de unitate optică care se va dovedi utilă în cazul în care doriți să instalați sistemul de operare… modelul de față neavând unul preinstalat. Dacă sunteți în dubii și nu știți ce să instalați atunci eu vă recomand Windows 8.1 pe 64 biți.

Lucrurile care eu le apreciez la acest model sunt aspectul plăcut, că poate fi extins cu diferite componente (dacă la un moment dat vă trebuie un procesor mai bun atunci puteți să-l schimbați pe cel prezent deoarece placa de bază socket 1150 suportă așa ceva) și că e foarte performant.
Nu era rău dacă vedea cu placă video care să aibă memorie dedicată, însă e bine și așa.

Concluzia mea referitoare la acest model e că își merită banii deoarece e realizat așa încât să furnizeze performanțe maxime în orice tip de sarcini. Acest model vine cu un procesor i3, lucru care presupune că are HT, deci are performanțe duble comparabile cu ale unui Pentium, însă numai în unele tipuri de sarcini cum ar fi editarea video.

Lasă un comentariu