Serioux Evolution V4, desktop pentru acasă

Dacă calculatorul care îl ai în prezent merge foarte greu atunci eu ți-aș recomanda un desktop gen Serioux Evolution V4. Iar, în acest moment, pe lângă periferice are și un monitor inclus în pachet. Astfel, ai un PC plug and play… mai să-i instalezi sistemul de operare și ești gata (eu aș recomanda Windows 7 sau mai nou). Un calculator precum acest se adresează acelora care nu sunt pasionați în mod special de jocuri, ci sunt pasionați de filme și navigat pe Internet.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Datorită faptului că are un preț așa de mic eu îl recomand, plus că e mult mai ieftin decât un laptop cu specificații similare. De, exemplu pe un laptop doar procesoarele i5 și i7 pot bate procesoarele i3 de pe desktop. Acest model venind cu un i3-3240 e foarte bun deoarece procesorul scoate 4284 puncte la benchmark.

Desktop
Desktop

Pe parte de detalii tehnice stă excelent deoarece are procesor i3, 4GB memorie RAM și un hard de 500 de giga. În momentul de față vine și cu un monitor Packard Bell care are 19.5 inci și care are unghiuri de vizibilitate 90/65 (O/V). În opinia mea, mai mult de atât nu vă trebuie deoarece chiar și placa video (model Intel HD care e integrat) duce fără probleme filme 720p.

Atuurile acestui model sunt carcasa care arată bine (un model de la Segotep), specificațiile excelente și stabilitatea (știm cu toții cât de stabile sunt PC-urile cu procesoare Intel). Un alt lucru pozitiv ar fi faptul că puteți să-i faceți upgrade cu componente mai bune, dar asta într-un viitor îndepărtat deoarece în momentul de față nu aveți nevoie de mai mult.

Concluzia mea e că acest desktop e unul foarte bun. Dacă vreți un PC nu are rost să îl faceți pe bucăți deoarece numai o să vă complicați inutil. Cu un calculator precum acesta o să aveți parte de stabilitate și de foarte puțin stres. Iar, dacă o să vă vreți să vă jucați un joc la sfârșit de săptămână atunci o puteți face deoarece desktop-ul are și grafică decentă… Intel HD cum spuneam anterior.

Lasă un comentariu