Serioux Evolution V3

Acest sistem desktop Serioux Evolution V3 e unul destul de puternic având în vedere procesorul și restul configurației. Chiar dacă e un model mai mult office datorită lipsei plăcii video dedicate. Să nu vă imaginați că desktopul nu are placă video, ei bine, are Intel HD 2500. Aceasta vine cu procesorul Ivy Bridge și se descurcă chiar și când vine vorba de filme la calitate 720p ori 1080p (cu codecurile necesare). Îl recomand chiar și celor pasionați de jocuri deoarece are o sursă de 500 W, care vă permite să instalați o placă video performantă (dar numai dacă vreți să încercați jocuri). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am observat că pe noile desktopuri de la Serioux, s-a optat pentru aceeași carcasă, adică Floston Winner. Spre deosebire de altele aceasta vine direct cu sursă, de aceea e și mai ieftină decât altele.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul acestui PC e un Core i3-3220 de 3.3 GHz care e destul de performant și e superior procesoarelor de pe laptopuri (deoarece are o frecvență mai mare). Placa de bază e una cu chipset Intel H61, un slot PCI Express x16 (placa grafică), sunet integrat, rețea integrată și slot PCI Express x1. Multitaskingul e bun și e asigurat de memoria RAM de 4GB, care poate fi mărită și la 8GB ca la alte desktopuri. Dacă nu vă ajung cei 500GB, mai puteți lua un hard intern sau extern și nu trebuie deci să-l înlocuiți ca și la notebookuri.

Are unitate DVD, mouse, tastatură, sursă de 500 W, ieșire DVI, VGA, USBuri, ieșire LAN etc. Alături de acesta vă pot recomanda doar o placă GT 530 sau HD 6570 de 1GB. Ambele sunt cam la fel doar că cele AMD sunt mai ieftine. Alegerea făcută e în funcție de preferințe. Vă recomand Windows 8 dar și 7 e la fel de bun, însă trebuie să fie pe 64 de biți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv având în vedere ce oferă, puteți opta pentru ce placă grafică doriți (dar să nu alegeți una prea bună deoarece are un consum mare), posibile upgradeuri (RAM sau harduri), ieșire DVI (ideală pentru conectare unui monitor FullHD) și periferice incluse.

Minusuri: un pachet promo cu monitor ar fi fost ideal.

Concluzie

Acest Serioux Evolution V3 e cel mai nou model din seria Evolution, denumirile seriilor sunt irelevante deoarece configurația poate fi schimbată cu câteva componente. Astfel, că puteți face dintr-un desktop office, unul multimedia (pentru filme, jocuri și muzică).

Te-ar mai putea interesa