Serioux Evolution V2

Chiar dacă acest sistem desktop Serioux Evolution V2 e unul office îl recomand și celor pasionați de jocuri deoarece are procesor Core i3, prețul e accesibil și aveți posibilitatea să vă alegeți ce placă video doriți. Însă eu vă recomand una care nu necesită o sursă mai mare de 450W (adică una de 128 de biți). E un desktop destul de nou și e primul din seria Evolution, chiar dacă e V2. Să sperăm că pe viitoarele modele vom vedea și porturi USB 3.0, hdd SATA III și altele. Dacă aveți nevoie de un desktop cu placă video dedicată și procesor bun, o recomandare ar fi un Performance V8. Evolution V2 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Placa de bază suportă până la 16GB de memorie RAM însă vă recomand să achiziționați memorie de tip Dual Channel pentru acesta. Deasemenea are placă video integrată, sunet integrat, rețea integrată, un slot Sloturi PCI-E x16 și trei Sloturi PCI-E x1. Chiar dacă procesorul Core i3 2100 nu e cel mai nou, e bun chiar și pentru jocuri deoarece viteza de procesare e foarte bună. Capacitatea memoriei RAM e de 4GB Dual Channel iar spațiul de stocare e de 500GB. E vorba de un HDD SATA II de 5400 RPM, dar unul de 7200 RPM ar fi fost mai indicat. Chiar dacă nu are o configurație de gaming, vă puteți uita la filme 720p și 1080p. Ca oricare alt PC și acesta are unitate DVD RW cu care puteți copia/imprima și citi diverse diskuri.

Dacă vă plac filmele Blu-Ray și vă gândiți să vă luați și un monitor pe măsură, aveți nevoie neaparat de o placă video dedicată. Alături de acest desktop vei primi și un mouse și tastatură Serioux.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț destul de bun având în vedere că are procesor de tip Core i3 de la Intel, posibilitate de upgrade-uri (SSD, RAM și placă video).

Minusuri: nimic.

Concluzie

Serioux Evolution V2 se adresează celor care vor cea mai bună configurație în acel buget și care pe viitor să poată fi upgradată. Acele upgradeuri rămân la alegerea dumneavoastră, însă un SSD ar fi ideal deoarece PC-ul va porni mult mai rapid iar aplicații chiar instantaneu. Eu vi-l recomand deoarece a mai accesibil decât pe componente.

Te-ar mai putea interesa