Serioux EnergyStorm S9742TAB, tabletă performantă

Serioux EnergyStorm S9742TAB e una dintre cele mai performante soluții portabile de la acest brand. Performanțele ridicate sunt apreciate de utilizatori dar să nu uităm că și ecranul e unul superb. E o tabletă de tip mid-range datorită ecranului, iar dacă era unul ceva mai detaliat putea fi o tabletă de tip high-end. E genul de tabletă care din unele puncte de vedere poate fi comparată cu un laptop. Dacă doriți să aveți ambele mâini libere, vă recomand un stand sau poate chiar și o tastatură wireless.

Prețul mi se pare foarte bun pentru ce oferă și comparativ cu alte tablete de la acest producător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Tableta
Tableta

Procesorul e cea mai importantă componentă hardware și nu e unul oarecare, e unul Quad-Core de 1.2 GHz. Astfel de procesoare sunt însoțite și de procesoare grafice performante – SGX544 3D. Ecranul său de 9.7 inci e unul HD iar panoul e unul IPS pentru unghiuri mai bune. Puteți observa că multitaskingul e decent cu 1GB RAM iar spațiul de stocare pentru fișiere e suficient – 16GB.

Dotările acestei tablete pot fi regăsite și pe altele, dar ieșire HDMI e o dotare specială care vă ajută să conectați un monitor/TV pentru a obține o imagine mai clară și mai mare. Puteți folosi carduri de maxim 32GB dar eu aș alege unul de maxim 16GB deoarece nu e nevoie de unul mai mare.

Puteți conecta o tastatură cu USB deoarece are suport pentru cablu OTG (e inclus). Se poate folosi și un stick USB ori un dongle 3G extern. Are doar WiFi dar viteza de transfer e mai bună decât cea prin 3G, iar navigarea e gratuită cât timp e un hotspot în apropiere. Tablete ieftine nu prea primesc upgrade-uri la versiuni mai noi de Android, dar 4.2 Jelly Bean e suficient de bun pentru cei care caută performanță și fluiditate. Designul e interesant și îmi plac cele care au un spate mat.

Plusuri: autonomie peste 6 ore în mod economic (WiFi), Android 4.2, ieșire HDMI, procesor quad-core etc.
Minusuri: camera web are un senzor mic.

Serioux EnergyStorm S9742TAB e un gadget care poate fi destul de util datorită sistemului și dotărilor sale. Poate fi o alternativă la un laptop deoarece Androidul a devenit destul de popular și funcțional. Tableta e mult mai portabilă decât un laptop ori desktop și puteți să vă conectați rapid la internet ori să socializați.

Lasă un comentariu