Serioux EnergyStorm S9742TAB, tabletă performantă

Serioux EnergyStorm S9742TAB e una dintre cele mai performante soluții portabile de la acest brand. Performanțele ridicate sunt apreciate de utilizatori dar să nu uităm că și ecranul e unul superb. E o tabletă de tip mid-range datorită ecranului, iar dacă era unul ceva mai detaliat putea fi o tabletă de tip high-end. E genul de tabletă care din unele puncte de vedere poate fi comparată cu un laptop. Dacă doriți să aveți ambele mâini libere, vă recomand un stand sau poate chiar și o tastatură wireless.

Prețul mi se pare foarte bun pentru ce oferă și comparativ cu alte tablete de la acest producător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul e cea mai importantă componentă hardware și nu e unul oarecare, e unul Quad-Core de 1.2 GHz. Astfel de procesoare sunt însoțite și de procesoare grafice performante – SGX544 3D. Ecranul său de 9.7 inci e unul HD iar panoul e unul IPS pentru unghiuri mai bune. Puteți observa că multitaskingul e decent cu 1GB RAM iar spațiul de stocare pentru fișiere e suficient – 16GB.

Dotările acestei tablete pot fi regăsite și pe altele, dar ieșire HDMI e o dotare specială care vă ajută să conectați un monitor/TV pentru a obține o imagine mai clară și mai mare. Puteți folosi carduri de maxim 32GB dar eu aș alege unul de maxim 16GB deoarece nu e nevoie de unul mai mare.

Puteți conecta o tastatură cu USB deoarece are suport pentru cablu OTG (e inclus). Se poate folosi și un stick USB ori un dongle 3G extern. Are doar WiFi dar viteza de transfer e mai bună decât cea prin 3G, iar navigarea e gratuită cât timp e un hotspot în apropiere. Tablete ieftine nu prea primesc upgrade-uri la versiuni mai noi de Android, dar 4.2 Jelly Bean e suficient de bun pentru cei care caută performanță și fluiditate. Designul e interesant și îmi plac cele care au un spate mat.

Plusuri: autonomie peste 6 ore în mod economic (WiFi), Android 4.2, ieșire HDMI, procesor quad-core etc.
Minusuri: camera web are un senzor mic.

Serioux EnergyStorm S9742TAB e un gadget care poate fi destul de util datorită sistemului și dotărilor sale. Poate fi o alternativă la un laptop deoarece Androidul a devenit destul de popular și funcțional. Tableta e mult mai portabilă decât un laptop ori desktop și puteți să vă conectați rapid la internet ori să socializați.

Te-ar mai putea interesa