Sistemul desktop Serioux Elite e cel mai nou din seria sa și bineînțeles aduce o configurație superioară: Core i7 IvyBridge, 8GB la 1866MHz, un SSD de 60GB, unul hdd SATA de 1TB și o placă video GTX 660. Deci se adresează celor care nu vor un Alienware sau un RoG deoarece sunt prea scumpe ci o alternativă bună într-un buget de circa 5000 de lei. Pot spune că nu mai necesită upgradeuri. E unul dintre cele mai bun desktopuri gata asamblate și dacă nu știați vine cu carcasă NZXT Lega S care e una de gaming datorită sistemului de răcire și a materialelor utilizate. Aveți nevoie de un buget generos deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Poze
Specificații tehnice
Procesorul din acest desktop e unul Core i7 model 3770K care suportă overclocking care vine cu o frecvență de 3.5 GHz, cache de 8MB și tehnologie IvyBridge. Placa sa de bază Z77 e una cu trei PCI-uri, un PCI Express x1, un slot PCI Express x16, rețea integrată și sunet integrat. Cât despre memorie, are 8GB dispuși pe Dual Channel la frecvență mare.
Capacitatea de stocare e de 1TB care poate fi de folos pentru filme, jocuri și muzică, iar SSD devine util atunci când folosiți aplicații sau vreți ca sistemul de operare să pornească rapid. Placa sa video e una din seria 600 de la NVIDIA și e vorba de un model GTX 660 de 2GB care e ideal pentru jocuri și vizionat filme Blu-Ray.
Carcasa pentru care s-a optat e una de gaming și e evident acest aspect doar prin designul său. Sursa sa trebuie să fie una destul de mare și o consider decentă chiar și pentru overclocking – 750W. Porturile care le vezi observa la el sunt: VGA, LAN, DVI, SPDIF, audio USBuri etc. Configurația sa e ideală pentru gaming HD și FullHD, se poate observa cel mai bine în clipul postat mai jos:
Păreri pro și contra achiziției
Plusuri: performanțe mari astfel că puteți juca orice joc, SSD+SATA, sursă de gaming, carcasă NZXT și memorie Dual Channel.
Minusuri: nu oricine și-l permite.
Concluzie
Acest Serioux Elite e o alegere foarte bună dacă vă place această configurație și nu vreți să vă mai pierdeți timpul să-l asamblați. E soluția mai accesibilă deoarece pe componente s-ar putea să ieșiți mai scump, iar ca sistem de operare, Windows 7 sa 8 64 de biți sunt numai bune.