Serioux Elite V8, desktop gaming ieftin

Cei de la Serioux nu au mai scos desktopuri de ceva timp și uite că acum au lansat Serioux Elite V8. Acesta nu doar e un desktop care arată bine, ci are incorporate componente care facilitează gamingul la calitate 1080p fără sacadări. Printre aceste componente se numără un procesor i3 Haswell, placă video GTX din seria 600 și 8 giga memorie RAM.
Deci, poți vedea că e un calculator numai bun pentru jocuri, iar dacă ai întrebări legate de sistemul de operare atunci trebuie știut că nu vine cu așa ceva. Dar, nu o să ai probleme în a instala așa ceva pe calculatorul acesta deoarece vine cu unitate optică de tip DVD.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un excelent desktop. Vine cu mouse și tastatură dar nu are monitor. Din această cauză eu îți recomand un monitor 23MP65HQ de la LG. O să vezi că o să se potrivească numai bine.

Carcasa
Carcasa

Dacă e să detaliem specificațiile sale atunci vedem că are un procesor i3-4150, 8GB memorie RAM și placă video GeForce GTX 650. Aceste componente vor face ca acest calculator să meargă foarte bine indiferent de ce sarcină trebuie să execute. Placa video din dotare e una mai specială, iar performanțele sale în jocuri vor putea fi văzute mai jos.
La capitolul stocare are un hard de 1000 de giga și mie mi se pare că e mai mult decât suficient.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt aspectul (carcasa arată bine), prețul nu prea mare și performanțele peste medie.
Din păcate nu beneficiază de SSD, dar nu vă oprește nimeni să instalați așa ceva în el… mai ales că o astfel de componentă nu e deloc scumpă.

Deci, dacă te interesează un desktop performant pentru diferite sarcini atunci eu ți-aș recomanda să mergi pe varianta acestui PC deoarece e configurat de specialiști, lucru care înseamnă stabilitate. Dacă nu știți mare lucru legat de Serioux atunci trebuie știut că e o firmă românească care face tablete, periferice și calculatoare.
Iar, alături e un clip în care puteți vedea cum merg jocurile.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Serioux Elite V8, desktop gaming ieftin”

  1. Salut,
    Din cate am vazut, produsul acesta are cel mai bun raport pret calitate (chiar mai bun ca myria live v30); insa, sunt curios de porturile acestui sistem.

  2. Așa e, raportul dintre preț și calitate e cel mai bun la Serioux. Nu pot să-ți spun câte și ce porturi are deoarece la asamblarea acestor PC-uri se folosesc plăci de bază diferite, dar poți să-ți faci o părere aproximativă analizând plăcile de bază socket 1150 de aici.

Comentariile sunt închise.