Serioux Elite V7

Dacă te interesează un calculator de jocuri atunci îți recomand direct un sistem desktop PC de la Serioux. Cei de la Serioux sunt români și fac niște calculatoare de nota 10, iar modelul Serioux Elite V7 este unul ideal pentru gaming. Vine cu ce e mai nou pe piață, iar procesorul e un i7 3770 Ivy Bridge (i7 4770 Haswell în cazul lui Elite V7 din generația nouă) foarte bun însă nu i se poate face OC ca lui i7 3770k. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și dacă e să ne gândim bine atunci vedem că nu e deloc scump pentru că are chiar și SSD.

Poze

Elite V7 are o carcasă foarte bună de la producătorul Thermaltake și astfel o să fiți siguri că sistemul e ținut la rece. Poate că unii neglijează acest aspect și nu se gândesc să-și achiziționeze o carcasă corespunzătoare unui astfel de sistem. E bine că Serioux s-a gândit să nu investească doar în componente super performante, ci și într-un sistem de răcire bun.

Are carcasă Thermaltake Spacecraft VF-I
Carcasa din față

Specificaţii tehnice

Serioux Elite V7 are procesor i7 cu patru nuclee, 8GB memorie RAM, hard de un terra și un SSD care are o capacitate de 120 giga. Placa video e un GeForce GTX 560 (nu știu de cine e făcută placa video; GTX 650 e la modelul nou) și astfel o să vă puteți juca ce vreți. Lui Power V7 îi reproșam faptul că nu avea SSD și de aceea mă bucur că Serioux s-a decis să pună așa ceva în sistemele sale Elite.

Păreri pro şi contra

Pro: foarte performant; raportul dintre preț și calitate e unul excelent; vine cu periferice adică cu mouse și tastatură SideWinder de la MS; fiind un sistem de gaming o să puteți face ce vreți cu el, adică puteți să-l folosiți la vizionarea de filme Blu-ray ori la jocuri; vine cu Windows 7 ceea ce e foarte bine.
Contra: absolut nimic.

Concluzie

Dacă ești pasionat de jocuri ori dacă vrei un calculator pentru proiectare atunci acesta ar fi o variantă foarte bune. O soluție ar fi să-ți faci calculator pe bucăți, dar eu zic că e mai bine să achiziționezi unul gata testat. Pentru ca să-ți faci o părere despre cum arată carcasa îți recomand să vizionezi clipul de mai jos și cred că e un preview destul de bun și explicativ în același timp.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Serioux Elite V7”

  1. Buna seara, ai putea sa precizezi daca are USB-uri, de care USB-uri si cate? Multumesc anticipat, sa ai o saptamana cat mai buna in continuare.

Comentariile sunt închise.