Serioux Commander V3, sistem desktop multimedia

Un desktop ca Serioux Commander V3 poate fi folosit pentru orice deoarece are componente hardware noi și performante. Dacă nu vă plac desktopurile multimedia ori de gaming, puteți alege un desktop cu procesor Intel ori AMD APU, deoarece acestea au placă video integrată. Plăcile video integrate sunt tot mai bune, astfel că pe laptopuri sunt și mai utile în special că au un consum redus de resurse. Sistemul de ventilație al acestui desktop e bun și se poate observa ușor din poza de jos. Dacă nu vă plac desktopurile gata asamblate, atunci vă recomand să faceți unul similar pe componente (veți ieși puțin mai scump).

Prețul e atractiv, ca la restul desktopurilor de la acest brand. Oricum, Serioux doar le asamblează iar componentele sunt de la branduri cunoscute. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Desktopul
Desktopul

Procesorul FX X4 4350 de la AMD e destul de bun și nu e un model APU, deci acest desktop are o singură placă video, ce dedicată. Modelele FX oferă ceva mai multă viteză de procesare și deci sunt utile cam pentru orice. Placa de bază are rețea integrată, sunet integrat, un slot PCI, un PCI Express x16 și altele. Consider că 4GB de memorie e suficientă iar dacă unele jocuri ori aplicații cer mai mult, puteți opta pentru încă 8GB.

Pe partea de stocare are un hard de 1TB care nu se compară cu cele de pe laptopuri (adică e mai performant – 7200 RPM). Placa video e una de tip Radeon R7 240 cu 2 GB memorie.

Perifericele incluse sunt modele ieftine și sunt oferite de Serioux. u e inclus și un monitor dar puteți lua unul ulterior ori împreună cu acest desktop. Vă recoamdn unul FullHD de cel puțin 21 de inci și cu caracteristici de imagine bune (un IPS ar fi ideal). Ca și porturi are: 4 USBuri, VGA, LAN, 3 porturi audio etc. Acestea sunt prezente cam la oricare alt desktop și țin de placa de bază.

Plusuri: destule porturi, performanțe ridicate pentru acest preț, periferice incluse, fiabil și suportă upgrade-uri.
Minusuri: nu prea sunt.

Serioux Commander V3 e o alegere bună dacă nu sunteți fan Intel și vreți ceva mai ieftin și la fel de bun pe partea de grafică (dacă e să luăm desktopuri în același buget). Jos am pus un clip cu performanțele plăcii video, iar performanțele sale țin de restul componentelor.

Te-ar mai putea interesa