Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Serioux Classic P2, PC ieftin cu Intel Pentium

Desktopul Serioux Classic P2 se adresează celor care au un buget limitat și vor ceva performant. Are componente destul de performante care sunt puse într-o carcasă Delux DC610 cu sursă de 450W. Vine cu periferice decente dar voi puteți lua și wireless dacă nu vă plac cablurile pe birou, iar monitorul poate fi pus pe perete. Oferă suficient spațiu de stocare pentru conținutul media, multitaskingul e satisfăcător și se poate conecta wireless la routerul wireless din apropiere.

Acesta e unul dintre cele mai accesibile platforme desktop de pe piață datorită configurației, iar eu nu vă recomand cele cu Celeron. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Componente sunt destul de importante atunci când alegeți un desktop și, în general, se alege o configurație office dacă nu vreți să încercați jocuri. Desktopul de sus are un Intel Pentium G3260 cu placă video Intel, 4GB RAM și hard disc de 1TB. Nu vă oprește nimeni să instalați o placă video cu memorie video dedicată, dar nu are sens una prea scumpă pentru că e limitată în jocuri de procesor.

Placa video are multe porturi USB pentru a putea conecta perifericele, dar există anumite monitoare care au deja porturi USB. Eu v-aș putea recomanda să mai puneți 4GB de RAM și Windows 10, iar dacă nu sunteți o persoană prea răbdătoare, un SSD poate micșora timpul de pornire al aplicațiilor.

Păreri pro și contra

Acesta poate fi upgradat însă în limita sursei, dar oricum nu cred că veți pune cine știe ce placă video pe acesta. Pentru jocurile mai avansate e nevoie de un Core i3 pentru începători sau Core i5/i7 pentru cei cu pretenții mai mari. Placa sa de bază e satisfăcătoare din cele mai multe puncte de vedere și puteți pune procesoare Intel din generațiile 4 și 5. Sunt prezente destul de multe porturi pentru conectarea multor tipuri de periferice.

În loc să vă gândiți la upgrade-uri viitoare, mai bine alegeți un desktop mai performant. Serioux Classic P2 poate fi luat alături de un monitor de 24 de inci și nu vă recomand unul mai mic, în special dacă vă plac filmele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu