Serioux Classic A5, desktop PC ieftin nou

Dacă vă doriți un desktop PC pentru aplicații, navigare web și redare de conținut media, modelul Serioux Classic A5 e o alegere inspirată. Poate fi upgradat puțin că doar nu e vorba de un gadget atât de compact și placa de bază e decentă. Alături de acest desktop vă recomand un monitor IPS cu conector DVI, care e prezent și la placa de bază. Puteți beneficia de alte porturi video dacă instalați o placă video dedicată. Nu merită să investiți într-un astfel de desktop, mai bine luați de la început unul mai performant.

Are o carcasă cu un design modern și cu porturi poziționate frontal, dacă vreți să le folosiți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul AMD A10-7860K nu e foarte popular deoarece nu a fost introdus pe foarte multe desktopuri deoarece mulți utilizatori doresc să opteze pentru o configurație cu Intel. Sincer, nu prea mai are importanță pre care alegeți deoarece performanțele sunt cam aceleași în acel buget. Până la urmă depinde ce preferați sau ce fel de fan sunteți – AMD sau Intel.

Placa de bază a acestui desktop oferă o conectivitate foarte bună dar și numeroase sloturi pentru câteva upgrade-uri. Memorie RAM de 8GB e suficientă pentru un desktop office și chiar unul de gaming dacă nu sunteți un gamer înrăit. Se poate observa că anumite aplicații cer mai multă memorie sau poate că faceți multitasking (folosiți mai multe aplicații simultan). E bine să aveți suficientă memorie dacă vreți ca totul să se miște fluent.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt acceptabile deoarece sunt similare cu cel oferite de un desktop cu Intel Pentium. Memoria RAM generoasă va fi destul de apreciată în anumite jocuri . Are o carcasă nu foarte compactă, ci mai degrabă una de tip MiniTower format ATX. Desktopurile de gaming au carcase generoase cu sisteme de răcire multiple și aerisire mai bună.

Serioux Classic A5 merită ales dacă nu-l veți folosi pentru jocuri sau aplicații profesionale, care cer resurse hardware mai bune. Pachetul de periferice e unul decent și devine destul de util pentru cei care nu vor să mai investească suplimentar.

Te-ar mai putea interesa