Serioux Bundle

Cred că acest sistem desktop PC Serioux Bundle cu Intel Celeron Dual Core E3400 e cea mai bună alegere pe care o puteţi face dacă sunteţi în căutarea unui pachet promo. Acest pachet promo conţine un monitor, desktopul şi multifuncţionala Canon Pixma. Se adresează celor mai puţini pasionaţi de jocuri dar nu vă opreşte nimeni să achiziţionaţi o placă video performantă cu consum redus de energie (pe 128 de biţi ar fi indicată având în vedere că are o sursă de 450 W). Poate fi considerat o alternativă la sistemele desktop Promo V3 sau Media V6. Dar dacă aveţi nevoie de un monitor şi o imprimantă multifuncţională nu văd de ce nu optaţi pentru acesta. Serioux Bundle are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Monitorul LG şi care ar fi conţinutul
Unitatea
Imprimanta

Specificații tehnice

Monitorul LCD inclus în acest pachet promo e unul LG de 18.5 inci şi acesta are o rezoluţie HD+. Configuraţia desktopului e una destul de echilibrată şi noua. Procesorul de pe acest Serioux e unul Celeron Dual Core de la Intel modelul E3400 de 2.6 GHz care are un cache  de 1 MB. Placa de bază cu chipset Intel G41 vine cu reţea integrată, placă video integrată Intel GMA X4500, un slot PCI, un PCI Express x 16 şi 2 GB la frecvenţă 1333 MHz. Capacitatea memoriei RAM poate fi mărită chiar şi la 4/8 Gb după preferinţe în caz că vreţi să-l transformaţi într-un desktop multimedia cu placă video dedicată. HDDul de 500 GB e unul SATA II la 7200 RPM cu buffer de 16 MB. Odată cu achiziţia acestui pachet promo, veţi primi un mouse optic Serioux Trakker şi o tastatură Serioux.

Carcasa acestui desktop PC Serioux Bundle e una de tip Midlletower şi vine cu DVD RW, o sursă de 450 W şi o mulţime de porturi: patru USBuri 2.0, două PS2-uri, VGA, LAN, ieşire audio HD şi microfon.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cea mai bună imprimantă raport preţ/calitate, monitor decent pentru filme şi jocuri, preţ accesibil, periferice incluse şi configuraţie bună pentru utilizare Office. Dacă nu vă trebuie imprimantă, există aleternative monitor+unitate.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Cred că mulţi dintre voi care veţi opta pentru acest desktop PC Serioux Bundle o veţi face pentru că nu aveţi o imprimantă multifuncţională şi acesta ar putea fi de folos pentru şcoală sau servici. Joa m pus un clip cu despachetarea imprimantei deoarece la carcasă şi la monitor nu prea aveţi ce vedea:

Te-ar mai putea interesa