Serioux Amber X501, smartphone Dual SIM cu KitKat

Serioux Amber X501 are un design interesant și pot spune să seamănă puțin cu telefoanele unor branduri mai cunoscute. Acesta nu e singurul de la acest brand iar dacă nu vă place acesta din diverse motive, e bine că aveți din ce alege. Interfața e destul de plăcută iar cu un launcher o puteți schimba, doar dacă doriți. Pot spune că e un model din segmentul mijlociu spre superior cu acele dotări tehnice. dacă vi se pare prea mare, atunci un model cu ecran într 4 și 4.5 inci ar fi perfect. E nevoie de ambele mâini pentru a utiliza interfața și nu e chiar practic pentru oricine.

Prețul său mi se pare corect și destul de atractiv în același timp. În general, gadgeturile de la acest brand sunt ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Telefonul
Telefonul

Având în vedere că e un smartphone, ecranul e tactil și astfel se poate interacționa cu el mai ușor. Mai precis se poate interacționa ușor cu interfața Androidului. Nu are o versiune oarecare ci una recent lansată – 4.4 KitKat. Sunt puține telefoane care se pot lăuda cu un așa Android dar nu oferă foarte multe lucruri utile însă unele îmbunătățiri sunt vizibile pentru cei ce au avut un gadget cu Jelly Bean.

Are 3G, suport Dual SIM, GPS și alte tehnologii utile. Un procesor Quad Core e suficient de bun și pentru cei care doar navighează pe web, folosesc aplicații. Are 1 GB de RAM și 16 GB spațiu de stocare, dar nici nu veți avea nevoie de mai mult.

Puteți alege un card de memorie în cazul în care vreți mai multe aplicații ori jocuri. Puteți stoca și multe fișiere media dar nu are sens cât timp aveți un abonament cu internet. Ecranul e unul de 5 inci cu imagine HD și tehnologie IPS. Alte dotări ale sunt sunt cele 2 camere foto de 2MP și 13 MP.

Plusuri: e accesibil, Android 4.4 KitKat, procesor cu 4 nuclee, design plăcut, suport pentru 2 cartele, autonomie decentă, ecran HD și cameră foto decentă.
Minusuri: nu prea sunt.

Serioux Amber X501 e un gadget portabil și compact care poate fi folosit cam pentru orice și poate înlocui o tabletă având în vedere că are același sistem de operare. Totuși, există tablete cu sisteme de operare diferite dar Androidul pare a fi cel mai popular deoarece gadgeturile cu acel sistem sunt ieftine. Poate pe viitor vom vedea și alte sisteme de operare similare pe gadgeturi ieftine.

Te-ar mai putea interesa