Serioux Advantage V1, sistem desktop PC

Sistem desktop Serioux Advantage V1 e o alegere bună dacă nu vă gândiți să încercați jocuri sau aplicații care necesită un accelerator grafic performant. Cu toate astea puteți pune o placă video dedicată și după ce achiziționați PC-ul. Cu siguranță, placa video nu va fi singura componente hardware care o veți lua ulterior. Arată destul de bine cu acea carcasă Delux și aceasta e prezentă la multe desktopuri. Un monitor de cel puțin 21 de inci e recomandat și să aibă și un port DVI. Monitoarele mari oferă tehnologii avansate și o imagine 1080p (monitoarele cu imagine Retina au porturi DisplayPort și sunt foarte scumpe).

Alternative disponibile sunt de ala acest brand și nu iau în considerare alte branduri datorită prețului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Carcasa
Carcasa

Procesorul AMD FX 6100 de 3.3 GHz și spre deosebire de cele APU aceasta nu are placă video integrată. placa de bază are o placă integrată dar care nu oferă performanțe ridicate. Desktopul dispune de porturi suficiente, rețea integrată și sunet integrat. Ca și porturi are: două PS2-uri, VGA, porturi USB 2.0, port LAN și trei porturi audio.

Pe partea de memorie are 4GB de RAM și spațiul de stocare e de 500 GB. Are doar Free DOS, dar eu vă recomand Windows 8.1 sau Windows 7 (depinde de preferințe). Ținând cont că are mai mult de 2GB de RAM, e recomandată o versiune de 64 de biți. În pachet veți găsi următoarele periferice: mouse și tastatură, dar nu sunt prea sofisticate (sunt modele clasice). Carcasa e una de tip Middletower și ceva mai mică decât unele dar are dimensiunile clasice.

Plusuri: are procesor performant, are preț atractiv, poate fi luat la un preț atractiv cu Windows, e fiabil etc.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Serioux Advantage V1 face parte dintr-o serie nouă și care se adresează utilizatorilor cu pretenții mici (nu au nevoie de placă video performantă sau procesor Intel). Configurațiile cu AMD sunt ceva mai accesibile decât cele cu procesoare Intel. Dacă nu vă place aceasta atunci puteți alege unul din seria Performance sau oricare alta (depinde pentru ce-l veți folosi).

Te-ar mai putea interesa