Serioux Action V9, desktop gaming

Cei de la Serioux nu prea au scos PC-uri cu procesoare Haswell și de aceea au scos modelul Serioux Action V9 care vine cu cip Pentium G3220, 4 giga de RAM și placă video GT 630 de la Nvidia. Dacă îți plac jocurile și vrei un calculator care să-ți poată susține pasiunea atunci acesta ar fi un model perfect. Nu e un calculator special de jocuri, ci mai mult unul pentru acasă.
Mulți vor zice că procesorul e prea slab în comparație cu modelele Core i, însă nu e așa deoarece acelea au în plus doar HT (hyper threading) și costă dublu sau triplu. Dacă nu te ocupi cu editare video sau ceva de genul atunci nu ai nevoie de un procesor i.

Desktopul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un excelent PC care se descurcă formidabil în orice condiții. Pentru a vedea cum arată acest model am pus și o imagine cu carcasa Segotep PS-371D.

Carcasa
Carcasa

Vine cu un procesor Pentium G3220 care scoate 3236 puncte la benchmark și e din generația a patra, adică Haswell. Procesorul vine cu multe tehnologii, iar frecvența sa e de 3 giga, adică mai mult decât suficient. Memoria RAM de 4GB e mai mult decât suficientă. Pe partea de sistem de operare nu are OS preinstalat și din această cauză eu vă recomand să instalați Windows 8.1.
Placa de bază e un model de MB cu socket 1150 care permite montarea de procesoare Haswell, iar această placă poate fi văzută aici.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt aspectul (vine cu o carcasă Segotep), performanța și extensibilitatea (la un moment dat o să puteți schimba ori pune componente suplimentare).
Din păcate acest model nu are monitor, ci doar mouse și tastatură. De aceea eu îți recomand un monitor BenQ GL2460 care are un timp de răspuns mic, ecran de 24 inci și unghiuri de vizibilitate excelente.

Deci, dacă vrei un calculator bun pentru acasă atunci eu îți recomand modelul Action V9 deoarece vine cu ce e mai bun și nici nu costă prea mult.

Pentru a vă arăta că palca video chiar e bună la jocuri și că nu scriu prostii am pus clipul de alături care ne arată cum merg jocurile pe acest model.

Te-ar mai putea interesa