Serioux Action V8B, desktop gaming

Serioux Action V8B e un nou desktop al anului 2013 care e numai bun pentru jocuri. Se adresează în special celora care vor un calculator performant care să poată fi utilizat cu succes la diverse sarcini.
Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, dar trebuie să țineți cont de faptul că trebuie să vă luați și un monitor (eu mi-aș lua un LG 23EA63V-P).
Cred că e un calculator bun și pentru la școală deoarece nu costă deloc mult, iar în pachet sunt incluse și perifericele (tastatura și mouse-ul).

Aspect

Arată foarte bine, iar carcasa e un model Floston ATX, Midi Tower. Porturile esențiale sunt poziționate frontal și de aceea nu o să vă stresați prea mult dacă o să vreți să conectați o memorie USB ori niște căști.

Carcasa
Carcasa

Caracteristici tehnice

Modelul V8B are un procesor Pentium G2030 montat alături de alte componente de top pe o placă de bază socket 1155. Alte componente care merită menționate sunt placa AMD Radeon 6570, cei 4 giga de RAM și hardul încăpător de 500 de giga.
Capabilitățile în jocuri ale plăcii video pot fi văzute din clipul de alături. Jocurile merg excelent, la fel și editările video.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că are un preț sub nivelul psihologic de 1299 lei, carcasa arată bine și e gândită bine, componentele sunt de ultimă generație și că e performant. Dacă într-un viitor o să vă decideți să-i mai puneți ori schimbați ceva atunci acest lucru e posibil. Are și unitate optică de tip DVD, care o să vă fie de folos la instalarea sistemului de operare deoarece nu vine cu Windows.

Concluzie

Există multe tipuri de desktopuri pe piață și poți chiar să-ți configurezi singur calculatorul, dar eu recomand să-ți cumperi unul preconfigurat/preasamblat. Alegând calculatoare de la brandul Serioux nu vei da greși deoarece sunt o firmă cu experiență, iar prețul calculatorului e mai ieftin decât dacă ți-ai lua tu componente separat și ai vrea să faci ceva similar.

Un comentariu la „Serioux Action V8B, desktop gaming”

Lasă un comentariu