Serioux Action V8

Acest sistem desktop Serioux Action V8 e un model cu configurație multimedia și e evident acest aspect doar din denumire sa – Action. Se adresează celor care vor să joace un joc din când în când și deci nu au pretenții. E mai bun decât multe laptopuri în acel buget și bineînțeles e nevoie și de un monitor. Dar și așa, un monitor bune e într 300-400 lei, are tehnologie LED și rezoluție HD. Perifericele nu mai trebuie achiziționate deoarece sunt incluse, poate doar un sistem audio ar fi necesar. Configurația acestui desktop cuprinde un procesor Pentium G2020, o placă video AMD HD 6570 și 4GB RAM. Nu cred că pe componente veți ieși mai ieftin, deoarece Action V8 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Dacă nu știți prea multe despre procesorul său, ei bine, Intel Pentium G2020 e un model IvyBridge pentru desktopuri și are o frecvență de 2.9 GHz. Cu toate acestea are o placă video Intel HD și memorie la 1333 MHz. Oricum memoria poate fi upgradată în caz că cei 4 GB nu sunt suficienți iar pentru jocuri aveți Radeon HD 6570 de 1 GB. Performanțele grafice pot fi comparate cu cele ale modelului GeForce GT 530 sau GT 620M (laptopuri).

Un avantaj semnificativ oferit de PCuri e acela că puteți să-l upgradați mai bine datorită carcasei sale generoase (puteți pune încă un hard, diverse plăci – sunet, tuner TV etc.) Placa de bază Intel H61 are un slot PCI Express x16, două PCI Express x1, sunet integrat și rețea integrată. HDDul de 7200 RPM are un spațiu de stocare de 500GB care e suficient pentru cei mai mulți utilizatori.

În rest, are o unitate DVD, mouse, tastatură, două PS2-uri, VGA, USBuri, sursă de 500 W și trei porturi audio. Sistemul de operare pentru acesta e Windows 7 sau 8 dar să fie obligatoriu pe 64 biți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: raport performanță/preț bun, sursă suficient de mare, placă video care poate reda majoritatea jocurilor noi la detalii medii, procesor cu tehnologie nouă etc.

Minusuri: lipsa unui pachet promo (cu monitor și boxe).

Concluzie

Acest Serioux Action V8 poate fi o recomandare bună pentru cei care nu vor un desktop cu configurație office deoarece ar vrea să joace din când în când un joc sau un filme 1080p. Nu vă oprește nimeni să luați un monitor Full HD având în vedere că placa video are o ieșire video corespunzătoare.

2 comentarii la „Serioux Action V8”

  1. placa video este pe 64 biti sau 128 ? O placa video normala radeon 6570 este pe 128 biti dar eu am achiztionat acest PC iar pe cd-ul cu driverul placii video arata ca este versiunea msi … din cate stiu eu msi ar trebui sa fie pe 64 biti 🙁 deci ma poate lamuri cineva ?

  2. Am windows 8 iar la task messenger arata ca memoria RAM are 1067 Mhz nu 1333 ! asta inseamna ca am fost mintit si inselat !

Lasă un comentariu