Serioux Action V7

Sistemul desktop Serioux Action V7 e unul de tip multimedia datorită configurației sale. Carcasa aleasă e destul de ok pentru prețul său – Delux MV875. Pe scurt, vine cu un procesor Pentium, memorie de 4GB, hard de 500GB și Radeon HD 6570 de 1GB. Deci nu e o configurație prea grozavă dar la un așa buget, puteți juca Battlefield 3 la detalii medii și la rezoluție HD+. Deci e ideal pentru a juca jocuri dar nu se adresează gamerilor înrăiți ci celor care nu au prea multe pretenții. Alături de acesta vă recomand un monitor FullHD de cel mult 24 inci și cu intrare DVI. Action V7 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată unitate

Specificații tehnice

Procesorul G645 de 2.9 GHz e unul destul de nou și performant dar nu e vorba de un IvyBridge, ci de un Sandy Bridge. Oricum diferențele nu sunt mari în special la capitolul office. Placa de bază Intel H61 e una ce vine cu rețea integrată, sunet integrat, slot PCI Express x 16 și două sloturi PCI Express x1. Deasemenea vine cu 4GB care e o memorie decentă pentru aplicații și jocuri, dar puteți opta pentru câteva upgradeuri. Nu știu dacă ar avea rost să luați mai un hard intern deoarece are deja unul de 500GB. Eu v-aș recomanda unul extern deoarece e portabil și mai funcțional.

Chiar dacă Radeon HD 6570 nu e cea mai grozavă placă pe 128 de biți, lista jocurilor care pot fi jucate cu ajutorul ei e destul de lungă. După cum știți perifericele incluse sunt obligatorii și cred că se mai vând PCuri fără mouse și tastatură. Carcasa pentru care s-a optat e una de gaming care are ca porturi următoarele: PS2x2, DVI, VGA, USBurix4, LAN etc. Nu e o carcasă grozavă dar destul de bună pentru un gamer obișnuit. Sursa sa de 450W vine împreună cu carcasa și care vă ajută să faceți câteva upgradeuri ulterioare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv, placă video dedicată seria 6000 (chiar dacă nu face parte din seria 7000, se descurcă foarte bine), procesor Intel etc.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Serioux Action V7 e cel mai nou model al seriei Action și care merită încercată dacă nu aveți încă un desktop PC sau vreți să cadorisiți unul, acesta e alegerea ideală. Bineînțeles, să nu uitați de un monitor FullHD și de niște boxe 2.1 (în caz că vă place muzica).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Serioux Action V7”

  1. Salutare si la multi ani, as dori sa stiu daca aceasta unitate vine cu port HDMI. Multumesc anticipat.

Comentariile sunt închise.