Serioux Action V6B

Acest sistem desktop Serioux Action V6B e unul de tip multimedia deoarece are o palcă video dedicată dar și o memorie de 6 GB care vă e de folos în jocuri. Carcasa sa e una compactă și care e foarte bine realizată și se poate observa și din poza de jos. Alături de acesta primiți periferice de la același producător, dar aveți posibilitatea achiziționării unui monitor. Aveți la alegerea unul de 18.5 inci și unul de 21.5 inci, iar eu aș opta pentru cel Full HD deoarece e numai bun pentru filme și jocuri chiar dacă configurația nu vă permite gaming FullHD, ci doar HD. Un monitor mai mare e tot timpul bine venit în special că are DVI. Action V6B are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Unitatea

Specificații tehnice

Procesorul Pentium G630 de 2.7 GHz e unul cu două nuclee și e însoțit de o placă video integrată Intel, însă nu cred că are mare importanță cât timp vine cu una dedicată – Radeon HD 6570 de 1GB. Deci e o placă video decentă din seria precedentă. Face față unor provocări dar nu e ideală pentru gaming, ci doar modestă. O placă video de gaming trebuie să vină cu cel puțin 2GB de memorie, tehnologie 28 nm și BUS de 192 de biți (sau mai mult).

Placa de bază are sloturile uzuale, sunet integrat, rețea integrată și chipset H61 de la Intel. Frecvența memoriei de 6 GB e de 1333 MHz. Acest aspect e foarte important când vine vorba de jocuri. E dotat cu hard disk, unitate DVD și din păcate ăi lipsește cititorul de carduri, dar eu nu folosesc așa ceva deoarece există cabluri de date.

Perifericele incluse sunt o tastatură și un mouse, ambele fiind marca Serioux. Porturile disponibile pe acest desktop sunt LAN, VGA, PS2 și VGA. Bineînțeles acea placă video dedicată vine cu ieșire video pentru calitate 1080p (port DVI).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: pachet promoțional interesant (discount de 6% dacă-l luați cu monitor), configurație decentă însă un Core i3 ar fi fost mai bun, memorie RAM de 6GB și periferice incluse.

Minusuri: nu e cea mai bună soluție pentru jocuri.

Concluzie

Acest Serioux Action V6B e un desktop foarte bun și veți ajunge la concluzia acesta doar dacă faceți un raport performanță/preț. Alternative există, dar nu toate vine la un astfel de preț atractiv. Se adresează în special celor pasionați de jocuri și care nu sunt prea pretențioși.

Te-ar mai putea interesa