Serioux Action V6

Acest sistem desktop Serioux Action V6 e o alternativă mai nouă la Action V5 dar cam la fel de bună. Se folosește de aceeași carcasă care e foarte bună deoarece are un aspect plăcut și materialul din care e confecționată e destul de bun. Are o configurație identică cu modelul V5 numai că la partea de gaming observ o mică diferență. Adică placa video de la AMD numită Radeon HD 6570 nu mai vine cu 2GB de memorie video ci cu 1GB, însă e mai ieftin cu 100 lei și s-ar putea să se ieftinească și mai mult. O altă deosebire care am observat-o a fost placa de bază care e alta dar tot cu chipsetul Intel H61. Dacă ar fi să aleg între le, aș opta pentru acesta deoarece diferențele de performanță sunt aproape insesizabile. Action V6 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul său poate fi găsit și pe cealaltă versiune și decent atât pentru utilizare office cât și pentru jocuri. Dacă nu știți prea multe despre modelul anterior (V5), atunci voi prezenta pe scurt caracteristicile acestui desktop PC. E vorba de Intel G620 de 2.6 GHz care e un model nou cu cache de 3 MB și e însoțit de o placă video Intel cu suport HD. Placa sa de bază e un Intel H61 cu două sloturi de tipul PCI Express x1, un PCI Express x16, sunet intergat HD și rețea integrată. Ca și la anteriorul, are 6GB de RAM care sunt suficienți chiar și pentru cele mai noi jocuri. Dacă vă gândiți la upgradeuri, puteți opta pentru un SSD în locul HDD-ului de 500GB. Adică să instalați sistemul de operare și aplicațiile pe acela iar pe cel de 500 GB să stocați doar kiturile, muzica și filmele. Având în vedere că e un desktop cu configurație deosebită, vă recomand Windows 7 Ultimate pe 64 de biți.

Carcasa sa vine cu sursă suficient de bună de 450 W, unitate optică DVD RW, port VGA, două porturi de tip PS2, ieșire audio LAN etc. Radeon HD 6570 e un model pe 128 biți cu memorie de 1GB, deci nu veți întâmpina probleme. Spun asta pentru că va rula orice joc la detalii medii și rezoluție HD+. Pentru a vă face o idee despre această placă video AMD, am pus un clip mai jos.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un desktop de gaming accesibil, configurație decentă în acest buget, e o alternativă bună la V5 și o recomand.

Minusuri: placa video nu e una mai nouă (din seria 7000).

Concluzie

Serioux Action V6 e unul dintre acele desktopuri care le recomand deoarece e accesibil și dacă vi se pare prea scump, optați pentru varianta ratelor fixe sau împrumutați-vă de la prieten.

Te-ar mai putea interesa