Serioux Action V5

Acest sistem desktop Serioux Action V5 e un PC pentru jocuri și se adresează celor care nu au prea mulți bani. Spre deosebire de Action V4, noul V5 aduce destul de multe îmbunătățiri la partea de configurație. Mai precis, aduce un procesor nou de tip Dual Core, 6GB de RAM, o placă video cu memorie video de 2 GB iar preț bineînțeles că e ușor mai mare decât a predecesorului. Un astfel de PC e ideal pentru cei care nu vor să-și mai bată capul cu asamblarea componentelor, că și așa, e mai ieftin decât pe componente. Din păcate se folosește de aceeași carcasă și nu de una nouă, dar cât timp are o sursă bună (e vorba de una de 450 W), nu veți avea probleme și la viitoare upgrade-uri. Action V5 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Pentium Dual Core G620 care are chiar și o placă video integrată dar cât timp configurația are o placă video dedicată precum AMD Radeon HD 6570, nu cred că mai contează. Această placă video are o memorie video de 2GB cu BUS pe 128 de biți și e un model numai bun pentru gaming HD+. Însă în jocuri mai vechi, nu veți avea probleme în special dacă nu le jucați la rezoluție FullHD și detalii maxime. Are o placă de bază Intel H61 care are trei sloturi PCI Express x1, rețea integrată și memorie RAM de 6GB.

Spațiul de stocare e de 500GB însă acel hdd nu e unul de 7200 RPM, cum au toate calculatoarele mai noi. Dar vine cu periferice incluse: mouse și tastatură marca Serioux. Carcasa sa are o sursă de 450W și următoarele porturi: două PS2-uri, RJ-45 și patru USBuri 2.0. Jos am pus un clip cu performanțele plăcii video ca să vedeți că nu e un model oarecare:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: suficientă memorie RAM, procesor Pentium, placă video decentă în acest buget și e unul dintre cele mai ieftine calculatoare de gaming.

Minusuri: hdd de 5400 RPM.

Concluzie

Serioux Action V5 e un desktop care merită recomandat unui prieten în special că nu costă mult și se poate achiziționa chiar și un monitor Full HD fără probleme. Dacă aveți un buget mai mare, puteți opta pentru un model din seria Performance care au procesoare superioare (ca și Core i3).

Te-ar mai putea interesa