Serioux Action V4

Un model recent apărut pe piața desktopurilor PC este acest sistem desktop Serioux Action V4 care este un model foarte reușit după părerea mea deoarece are procesor Intel, destui RAMi și placă video pe 128 de biți. Deci e un desktop multimedia, adică pentru jocuri, filme și alte chestii (internet, muzică, aplicații Office etc.). Dar mulți cred că l-ar alege doar pentru jocuri în special că este vorba despre modelul ATI Radeon HD 5550 care chiar dacă nu este unul nou, cu siguranță oferă performanțe decente. O alternativă Office care costă ceva mai puțin se numește Serioux Starter V6 care este un PC de recomandat celor care sunt mai puțin pasionați de jocuri și ar dori ceva ieftin și bun. Însă dacă vă plac jocuri și nu prea aveți bani, acest Action V4 are un preț bun Vezi prețul special de azi » și cre că e un preț foarte bun pentru un asemena PC pentru jocuri.

Poze

Din față
Pachetul monitorului

Specificații tehnice

Vine deci cu procesor de la Intel E6600 care e un Dual Core decent în special că are o frecvență de 3 GHz, tehnologie 45 nm, FSB 1066 MHz și cache de 2 MB. Placa de bază vine cu sunet integrat surround 7.1, rețea integrată și diverse sloturi disponibile. Capacitatea memoriei RAM este de 4 giga la o frecvență de 1333 MHz și de tip DDR3. Hardul SATA II are o viteză de 7200 de rotații pe minut și este destul de spațios pentru orice tip de utilizator (500 de giga).

Pe lângă unitate veți primi și periferice, adică un mouse și o tastatură pe culoare neagră. Unitatea centrală vine cu o sursă de 450 W, unitate DVD și e una de tip Home Office. Ca și porturi are: un serial, patru USB-uri 2.0, o intrare audio de tip 3 în 1, două PS2-uri, un paralel, o mufă RJ-45 și microfon. Cât despre placa video ATI Radeon HD 5550 pot spune că este un model foarte bun pentru orice pasionat de jocuri. Acest model este unul cu memorie video de 1 giga GDDR3 pe 128 de biți. Mai jos am pus un clip Youtube ca să vă faceți o ideea cam cât de performantă e placa grafică.

Păreri pro și contra achiziției

La un așa preț cred că designul carcasei este decent, configurația este decentă pentru a juca orice joc la detalii superioare și pentru a viziona filme la calități video superioare (HD și Full HD).

Concluzie

Acest sistem desktop numit Serioux Action V4 este un model reușit din multe puncte de vedere și deci oferă un raport performanță/preț excelent.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Serioux Action V4”

Comentariile sunt închise.