Serioux Action V3

Cică trebuie să mai promovăm lucrurile Made in Romania şi de aceea m-am gândit să scriu despre un sistem desktop Serioux Action V3. Nu e făcut 100% de români, ci e asamblat pe aici… restul componentelor sunt importate. Sper să se pună la categoria Made in Romania. 😀 Acesta este o variantă îmbunătăţită de Serioux Action V2 (poate apare şi Serioux Action V4?) şi vne cu acelaşi monitor LG W1946S-BF care e destul de bun. Are un preț bun Vezi prețul special de azi → şi este unul dintre cele mai vândute desktopuri.

Poze

Aşa arată unitatea centrală, iar monitorul LG W1946S-BF arată ca în review-ul scris la monitor.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Serioux Action V3 este un sistem desktop care impresionează prin procesorul dual core Pentium E6600, placa de bază cu sunet pe 8 canale (e 7.1) şi placă de reţea integrată cu suport 1000 Mbps. Are 4 giga de RAM DDR3 şi hard de 500 pe Serial ATA 2 cu 7200 rpm şi buffer de 32 de mega. Are unitate DVD care se dovedeşte utilă doar la instalarea sistemului de operare. 😛 Placa video este una de gaming deoarece are 128 biţi şi e vorba de o ATI 4650. Din clipul de mai jos puteţi vedea că jocurile vor merge destul de bine… dacă nu foarte bine.

Vine la pacher cu un monitor şi periferice (mouse şi tastatură). Este mai mult un sistem pentru acasă şi office, deşi placa video este destul de bună pentru gaming. Nu pot spune că este un desktop de gaming deoarece Alienware Aurora ce ar fi atunci? Placa de bază are porturi standard ca LAN, jack audio, două PS2, un serial, un paralel, patru USB-uri 2.0 şi altele. Carcasa e de tip middletower şi are o sursă de 450W.

Păreri pro şi contra

Pro: are procesor dual core de la Intel ,4 giga de RAM, hard de 500 de giga, placă video pe 128 de biţi … pe scurt e performant. Şi vine cu monitor care e foarte bun din punct de vedere al raportului preţ calitate.
Contra: era interesat dacă venea cu o unitate mini.

Preţuri

1199 lei este preţul acestui desktop realizat de cei de la Serioux. Dacă vi se pare un preţ prea mic sau prea mare atunci vă invit să aruncaţi un ochi pe alternativele acestuia. Serioux Action V2 ar fi o alternativă şi este o variantă cu un preţ diferit şi acelaşi lucru îl pot spune şi despre componente. Dacă vrei un desktop PC pentru gaming atunci cred că ar trebui să te orientezi înspre un Extreme V7 sau un Performance V7, dar sunt mai scumpe.

Concluzie

Dacă te interesează un un sistem desktop PC făcut de românaşi, dar de calitate atunci acest sistem desktop Serioux Action V3 ar fi una dintre cele mai bune variante pe care le-ai putea alege.

2 comentarii la „Serioux Action V3”

  1. mi-am cumparat si eu un sistem din asta serioux de la emag (doar ca are 2 Gb RAM) si acuma cautam pe net sa vad unde e produs…. De ce caut sa vad unde a fost produs? pai dupa aproximativ 3 luni mouse-ul s-a stricat, acuma dupa 5 luni de cand l-am cumparat am in veselie erori de genul „disc read error occured. press ctrl-alt-del to restart”. Prima data a fost interesant, mi-am reinstalat si windowsul si tot tacamul. Acuma la cateva zile dupa, ma gandesc sa-l arunc efectiv la gunoi.

    Bine ca stiu unde se produc, m-am convins de ce e asa buna calitatea.

  2. Hardul nu e făcut de români, doar unitatea e doar asamblată de ai noşti. Eu zic să mergi cu el la garanţie. 😉

Lasă un comentariu