Serioux Action V11, desktop ieftin pentru jocuri

Pentru cei interesați să-și cumpere un PC pentru jocuri, dar care să nu coste prea mult recomand desktopul Serioux Action V11 deoarece are procesor Pentium G3220 și placă video GeForce GT 730. Nu ai nevoie de mai mult de un Pentium deoarece procesoarele de desktop sunt de câteva ori mai performanțe în comparație cu cele de laptop.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un desktop cu periferice precum mouse și tastatură. Nu e inclus monitorul, dar o să găsești unele la ofertă aici.

Carcasa
Carcasa

Niște specificații care te-ar interesa la acest model ar fi procesorul G3220 de la Intel, cei 4GB memorie RAM și placa video Nvidia GT 730. Nu trebuie să te lași prost impresionat de procesorul Pentium deoarece e unul foarte rapid și e echivalentul unui i5 de pe laptop.
Hardul e unul SATA3 cu 7200 rotații, iar capacitatea e de 1000GB, teoretic.
De placă de bază și porturi nu am să vă spun prea multe deoarece la construcția acestui PC sunt folosite diverse plăci. Dar e vorba despre modele socket 1150 de aici.
În mare, ce am scris mai sus ar fi specificațiile tehnice, iar dacă te interesează partea de soft atunci trebuie știut că acest model nu vine cu sistem de operare. De aceea eu recomand 8.1 ori 7 pe post de Windows. Instalarea acestuia putându-se face cu ajutorului portului USB 3.0… aceasta fiind și cea mai rapidă modalitate.

Plusurile unui astfel de model ar fi că nu costă mult, că e construit în jurul unei arhitecturi avansate și stabile (cei de la AMD au procesoare ok, dar Intel îi depășesc) și că I se poate face upgrade destul de ușor.
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu are SSD, dar nu vă oprește nimeni să vă cumpărați așa ceva deoarece are port Sata 3 pentru viteză maximă.

Deci, dacă ar fi să-mi cumpăr un PC nou atunci acesta ar fi acela deoarece mie chiar nu-mi trebuie mai mult. Sunt modele cu i5 sau i7, însă nu știu cu cât mai bine vor rula unele jocuri. Oricum, acest desktop e unul cu un foarte bun raport între preț și calitate, iar fiabilitatea e una caracteristică Serioux, deci foarte bună.

Te-ar mai putea interesa