Serioux Action V10, desktop multimedia ieftin

Serioux Action V10 e un desktop multimedia pentru că are acea placă video dedicată, însă nu e un desktop profesional. Cu alte cuvinte, nu veți putea juca toate jocurile la detalii maxime dar poate că nici nu aveți astfel de pretenții. Acest model folosește o carcasă destul de bună și are destule porturi în partea din față. Puteți alege un monitor de 21 de inci dacă aveți nevoie de o imagine 1080p și există monitoare mai mari, dar imaginea e la fel. Fiecare monitor oferă ceva diferit motiv pentru care prețurile nu diferă cu mult. Dacă vă plac filmele, e nevoie să faceți un efort financiar să să luați un monitor cu unghiuri de vizibilitate foarte bune și intrare video HDMI/DVI.

Prețurile sunt destul de bune pentru desktopurile acestui brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Unitatea
Unitatea

Are un Pentium G3220 care mi se pare ok, dar pentru cei care vor mai mult le recomand procesoare Core i3 sau i5. Placa de bază a sa oferă cam tot ce vă puteți dori și puteți să faceți și niște upgrade-uri. Mă refer la mai multă memorie RAM ori la un mediu de stocare mai bun sau suplimentar (HDD+SSD). Are 4GB de memorie iar unele jocuri poate cer mai mult dar e de 1333 MHz.

Cu un hard de 1TB puteți stoca destul de multe fișiere media și un SSD întotdeauna e superior, dar durata de viață nu e așa de lungă. Alături de acest desktop veți găsi și perifericele clasice (mouse și tastatură). Placa video oferă porturi suplimentare care nu le veți găsi la o placă video integrată.

Plusuri: are un hard de 7200 RPM, procesor decent, multitasking, poate reda jocuri la detalii medii (depinde de cerințele jocului), e fiabil și ieftin.
Minusuri: nu prea are la un așa preț.

Serioux Action V10 e o alegere excelentă și un monitor e necesar, de aceea are bine să fi fost un pachet promo cu monitor sau alte periferice (în cazul în care nu vă plac cele incluse). Jos am pus un clip cu performanțele acelei plăci video, dar ele țin și de restul componentelor.

Te-ar mai putea interesa