Sencor SMW 6520DSG, cuptor cu microunde pe inox

Cuptorul cu microunde Sencor SMW 6520DSG arată destul de bine și poate fi folosit pentru diverse sarcini, chiar și pentru a prepara ceva. Spun asta deoarece are grill și funcții diverse de încălzire care cred că le veți folosi. Acesta nu e cu mult mai diferit decât altele doar că arată diferit și prețul parcă e mai atractiv. Fiecare brand oferă alte dotări pe modelul său și cu fiecare generație se lucrează tot mai mult la funcționalitate. Dacă nu aveți loc pentru el, se poate fixa un raft pe perete pentru el unde aveți și o priză.

Designul e unul modern, displayul LCD e vizibil de la distanță, iar panoul de control e chiar ușor de folosit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».Sencor SMW 6520DSG

Chiar dacă puterea cuptorului e de 700 W, grill-ul e ceva mai puternic și vă ajută să încălziți mai tare anumite mâncăruri (pizza). Poate că arată prea simplu cu mai puține butoane, însă aveți funcțiile elementare.

La interior veți găsi același suport rotund ca la multe altele, iar diametrul său e de 24.5 cm. La unele se pot pune vase chiar mai late decât suportul pentru că interiorul e realizat diferit. dacă chiar vreți un cuptor mai voluminos, atunci alegeți unul mare. Cel de sus are o capacitate de 20 litri și cred că e de ajuns pentru mulți utilizatori. De multe ori, nu dorim să ocupe mult spațiu pe blat, de aceea îi găsim un alt loc sau sunt acele suporturi speciale.

Păreri pro și contra

Ar trebui luat în considerare pentru că are dotări folositoare, nu costă mult, interiorul e spațios, arată bine și nu are un panou de control sofisticat cu prea multe butoane. Nu toate cuptoarele sunt pe inox, iar acesta poate fi asortat cu multe aparate din bucătărie. Sunt și variante incorporabile doar că prețurile sunt cam mari pentru ce oferă, mai bine incorporați acest model dacă faceți un mobilier la comandă.

Sencor SMW 6520DSG e unul dintre cele mai noi aparatele de la acest brand și care chiar e competitiv, deoarece oferă numeroase funcții pentru acei bani.

Te-ar mai putea interesa