Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Seagate FreeAgent Go Flex PRO 750GB

M-am gândit să recomand un HDD Extern Seagate FreeAgent Go Flex PRO 750GB de 2.5 inch cu conexiune USB 3.0, Dock şi negru deoarece multă lume îşi cumpără un netbook sau o tabletă, dar spaţiul de stocare al acestora nu e prea mare.
Îl recomandă faptul că are o capacitate destul de mare şi are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Am pus câteva imagini pentru a vă putea face o părere despre cum arată. (La final este un clip cu un model similar.)

Cum arată

Conexiune

Specificaţii tehnice

Are 7200 rotaţii pe minut ca viteză de rotaţie a platanelor, o capacitate de 750 giga şi poate fi pus pe interfaţă USB 2.0 şi 3.0.
A fost testat cu multe sisteme de operare şi a fost declarat compatibil cu Windows (XP, Vista şi 7) şi Mac OS X 10.4+. Vine şi un pachet de software – Seagate Dashboard.
Formatul hardului extern e de 2,5 inci şi asta nu însemnă că poate fi montat în laptopuri deoarece e un hard extern. 😛
Este destul de uşor, ca greutate, deoarece are sub jumătate de kilogram, exact 390 grame.
Dimensiunile hardului sunt modice, adică de 82 pe 14 pe 112 milimetri (W x D x H).

Păreri pro şi contra

Pro: e mic, preţul nu e chiar mare, poate fi montat pe USB 3.0, e compatibil cu multe OS-uri şi viteza lui e destul de mare.
Contra: capacitatea nu e prea mare (1-2 terra ar fi fost ok) şi se văd amprentele. (Poate că era interesant dacă avea şi Fire Wire, dar şi conexiunea USB 3 e foarte bună.)

Preţuri (cel mai mic preţ)

În acest moment HDD-ul costă circa 499 lei, dar există şi variante ieftine cu capacităţi de stocare mici.

Alternative

Ar fi şi o variantă de 500GB care ceva mai ieftină şi încă una de 750GB care e mai scumpă, dar nu ştiu de ce (probabil este o variantă de lux – deluxe).

Concluzie

Această componentă PC probabil că este unul din cele mai bune harduri de pe piaţă datorită suportului pentru magistrala USB 3.0, dar vine şi la un preţ cam mare (pe măsura performanţelor şi noutăţii).
Acest mic review e despre modelul PRO şi am pus mai jos un clip cu o variantă similară (FireWire şi capacitate de 1 terra) care arată identic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu