Seagate Expansion 2TB

Dacă ai un laptop și spațiu de 320 sau 500 de giga nu îți e de ajuns atunci un hard extern Seagate Expansion 2TB e ceea ce ai nevoie. Normal că un Expansion 1TB e mai ieftin, dar cu cât ai mai mulți giga cu atât e mai bine. Acest hard te va încânta prin capacitatea sa mare de 2 terra, bufferul de 32 de mega și posibilitatea de a fi montat pe USB 2 (normal că toate hardurile externe sunt montate pe USB).

Prețul bun Vezi prețul special de azi →. Trebuie recunoscut că acesta e cel mai bun preț de pe piață și cu greu o să găsiți ceva mai ieftin. Adevărul e că prețurile depind de furnizori, stocuri și de promoțiile practicate de magazine.

Poze

Așa arată

Specificaţii tehnice

Seagate Expansion 2TB vine cu o capacitate de 2000 de giga și un buffer de 32 de mega ceea ce eu consider că e suficient. Capacitatea nu e nici mică și nici mare, ci potrivită. Cu cât e mai încăpător hardul cu atât e mai bine.

E compatibil cu mai multe sisteme de operare printre care Windows Xp, Vista și Mac OS X (normal că e compatibil cu Windows 7). În general pentru astfel de periferice sau componente nu e nevoie de drivere de pe CD deoarece se instalează la prima conectare al un laptop sau desktop PC.

Formatul HDD-ului e de 3,5 inci, dar nu cred că vreți să-l montați într-un laptop din moment ce e hard extern. 🙂 Era interesant dacă era de dimensiuni și mai mici, dar e destul de bine și așa.

Păreri pro şi contra

Pro: e mic, capacitatea e suficient de mare și prețul e modic (sub pragul de 500 de lei).
Contra: capacitatea putea fi ușor mai mare și o conexiune USB 3 era interesantă.

Concluzie

Este un hard disc drive de nota 10 datorită prețului și capacității de stocare mare și vă invit să urmăriți și despachetarea acestui hard de 2000 de giga.

2 comentarii la „Seagate Expansion 2TB”

  1. Spatiu e mare dar daca esti un maniac de torente nu cred ca o sa-ti ajunga nici unul de 1000 de TB.
    Chiar daca are o capacitate uimitoare tot e de recomandat sa il folosesti cu cap deoarece peste o perioada scurta de timp te poti trezi ca nu ai loc pe hard.

  2. Cred că spațiul e din belșug dar nu trebuie exagerat cu filmele Blu-ray pentru că ele ocupă mult.

Lasă un comentariu