Seagate Expansion 1TB

Am mai scris nişte articole cu produse similare, însă cel mai bun HDD portabil raport preţ/calitate este hdd extern Seagate Expansion 1TB ori 2TB, care vine în variantele Expansion 1TB şi  de 2 TB cum am scris anterior. Ambele hard disk-uri sunt foarte bune şi ieftine, arată la fel ca design, numai spaţiul de stocare diferă, şi le recomand. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

De 1 TB

Preţ

Preţurile, bineînţeles diferă. Varianta de 1TB este la un preţ de 250 lei, şi oferă o interfaţă USB 2.0, o viteză de 7200RPM, buffer de 16 de MB şi dimensiune de 3.5 inci. Iar, varianta de 2 TB, la 300 lei are în plus un spaţiu dublu de stocare şi un buffer de 32 de MB. Am verificat toată oferta şi nu am găsit vreun hard extern destul de performant ca cele două prezentate.

Nota 10+

Meritau nota 11, fiecare din cele două numai că la design se mai putea lucra, în rest sunt două harduri performante. Design-ul este unul negru lucios şi este destul de reuşit.

Iar, din punct de vedere al funcţionalităţii, sunt ideale dacă sunteţi client torrent, şi vreţi un mini server, sau aveţi un Play Station 3 Slim modat şi aveţi nevoie de un astfel de produs. Este un periferic bun pentru stocarea fişierelor de tip video, muzică sau aplicaţii. Nu sunt la fel de performante ca SSD-urile dar numărul de scrieri este pe acesta este foarte mare.

Concluzie

Un asftel de model de hard portabil ar putea fi următoarea voastră alegere şi pot spune că-şi merită fiecare bănuţ. Alături e și un preview cu despachetarea modelului de 2TB.

4 comentarii la „Seagate Expansion 1TB”

  1. Am si eu un Expansion 1TB si sunt foarte multumit de el ca hard. Ca firma nu stiu cum e Seagate dar hardul e de nota 9. Era de nota 10 daca avea suport pentru USB3. Spun asta pt ca tocmai ce am schimbat procesorul si placa de baza iar un lucru care nou l-am vazut ca are USB de generatie noua.
    Pacat ca nu are tipul acesta de conexiune dar e foarte bun.

  2. Nu știu dacă te-a ajuta prea mult această nouă conexiune. Acuma depinde ce transferi pe hard. Era interesant dacă avea însă nu e tocmai un model de actualitate și de aceea nu are.

  3. Buna ziua! As avea si eu o intrebare daca se poate. Am un hard disk seagate expansion 1 tb pe care mi.au pus filmarile de la nunta, care sunt impartite in 6 video. Cand conectez hardul la televizor decat primul video merge, la celelalte de vede doar imaginea insa sunetul nu merge. Cand am sesizat problema am mes iarasi la firma ce s.a ocupat cu filmatul iar acolo cand au verificat mergeau absolut toate partile…la mine persista problema. Am analizat caracteristicile tv.ului si nu cred ca fie asta problema, deoarece nici la laptop nu merge. Tin sa mentionez ca filmarile sunt HD…
    M.ati putea ajuta cu o parere, ceva sa reusesc sa gasesc problema?
    Multumesc mult!

  4. Probabil ca televizorul să nu aibă suport DTS ori vreun codec lipsă. Încercați pe laptop cu un program precum VLC.

Lasă un comentariu