≡ Meniu

Seagate Expansion 1TB

Am mai scris nişte articole cu produse similare, însă cel mai bun HDD portabil raport preţ/calitate este hdd extern Seagate Expansion 1TB ori 2TB, care vine în variantele Expansion 1TB şi  de 2 TB cum am scris anterior. Ambele hard disk-uri sunt foarte bune şi ieftine, arată la fel ca design, numai spaţiul de stocare diferă, şi le recomand. Costă undeva de la 250 lei.

Poze

De 1 TB

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţ

Preţurile, bineînţeles diferă. Varianta de 1TB este la un preţ de 250 lei, şi oferă o interfaţă USB 2.0, o viteză de 7200RPM, buffer de 16 de MB şi dimensiune de 3.5 inci. Iar, varianta de 2 TB, la 300 lei are în plus un spaţiu dublu de stocare şi un buffer de 32 de MB. Am verificat toată oferta şi nu am găsit vreun hard extern destul de performant ca cele două prezentate.

Nota 10+

Meritau nota 11, fiecare din cele două numai că la design se mai putea lucra, în rest sunt două harduri performante. Design-ul este unul negru lucios şi este destul de reuşit.

Iar, din punct de vedere al funcţionalităţii, sunt ideale dacă sunteţi client torrent, şi vreţi un mini server, sau aveţi un Play Station 3 Slim modat şi aveţi nevoie de un astfel de produs. Este un periferic bun pentru stocarea fişierelor de tip video, muzică sau aplicaţii. Nu sunt la fel de performante ca SSD-urile dar numărul de scrieri este pe acesta este foarte mare.

Concluzie

Un asftel de model de hard portabil ar putea fi următoarea voastră alegere şi pot spune că-şi merită fiecare bănuţ. Alături e și un preview cu despachetarea modelului de 2TB.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Andrei

    Am si eu un Expansion 1TB si sunt foarte multumit de el ca hard. Ca firma nu stiu cum e Seagate dar hardul e de nota 9. Era de nota 10 daca avea suport pentru USB3. Spun asta pt ca tocmai ce am schimbat procesorul si placa de baza iar un lucru care nou l-am vazut ca are USB de generatie noua.
    Pacat ca nu are tipul acesta de conexiune dar e foarte bun.

  • Naşul

    Nu știu dacă te-a ajuta prea mult această nouă conexiune. Acuma depinde ce transferi pe hard. Era interesant dacă avea însă nu e tocmai un model de actualitate și de aceea nu are.

Lasă un comentariu