Satellite C660-11D

Un laptop ieftin de la Toshiba este acest laptop Toshiba Satellite C660-11D care vine cu procesor Celeron T3500, 2 giga de RAM şi ecran LED. Este unul mai mult Office deoarece are placă video integrată, procesor suficient de performant şi 2 giga de RAM. Preţul este undeva la 1.400 de lei. O alternativă ceva mai performantă, adică cu procesor i3 şi 3 giga de RAM, ar putea fi C660-11V, dar este cam scumpă comparativ cu C660-11D.

Poze

Întredeschis
Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este oferit de Intel şi anume un Celeron T3500 destul de performant deoarece are tehnologie de 32 nm, FSB de 800 MHz, cache de 1MB şi frecvenţă de 2,1 GHz. Cel mai important lucru la acest el ar fi faptul că este un Dual Core, aproape la fel de performant ca un AMD dar acesta nu se încălzeşte. Display-ul are o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli şi o diagonală de 15,6 inci, şi este un LCD de tip LED.

Memoria RAM are o capacitate de 2 giga de tip DDR3 la o frecvenţă de 800 MHz şi poate fi mărită la 4 giga prin cumpărarea unei plăcuţe de memorie RAM care costă undeva la 80 de lei. Hard diskul are o capacitate de 250 de giga la 5400 de rotaţii pe minut. Acesta este unul foarte performant deoarece pe lângă faptul că este unul foarte rapid mai e şi silenţios.

Placa video e una integrată oferită de Intel care vine împreună cu procesorul şi se mişcă decent în jocuri (cu 4 giga de RAM) şi filme HD. Deci putem ajunge la concluzia că e unul multimedia, dar şi Office. Chiar dacă nu este un model recent apărut, are performanţe grafice bune.

La categoriile multimedia, porturi şi comunicaţii Toshiba Satellite C660-11D are unitate DVD, un difuzor, cititor de carduri, cameră web de 0,3 MP, intrare audio, micorofn incorporat, 2 USB-uri, port VGA, reţea RJ-45 şi Wi-Fi. Autonomia bateriei de 6 celule este undeva la 3-4 ore. Are o greutate de circa 2,3 kilograme şi vine cu Free DOS şi tastatură numerică.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: e uşor, ieftin, design elegant, tastatură plăcută la atingere, ecran LED, procesor Dual Core.

Ca minusuri: are numai 2 giga de RAM, 2 porturi USB 2.0 şi nu vine cu HDMI. HDMI-ul se gseşte mai nou doar la plăcile integrate, mai noi şi dedicate.

Concluzie

Acest Satellite C660-11D e unul destul de performant chiar şi la un aşa preţ. După cum am precizat anterior poate fi unul Office dar şi puţin pentru jocuri.

Te-ar mai putea interesa