Sapphire AMD Radeon HD 7770

Dacă vrei un model de placă video din seria 7000 a celor de la AMD atunci placa video Sapphire AMD Radeon HD 7770 OC ar fi recomandarea mea deoarece nu costă deloc mult şi având 128 biţi înseamnă că o să vă puteţi juca o multitudine de jocuri. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care fiind de sub 1000 de lei pot spune că mă uimeşte având în vedere că vine dintr-o serie nouă care a apărut în anul 2012. În momentul de faţă garanţia e de doar 2 ani şi nu poate fi mărită la patru, însă poate într-un viitor apropiat poate se va putea mări.

Poze

Se vede că are doar un ventilator dar nu e rău deoarece nu e o componentă care să se încălzească. Despre aspect pot spune că poate nu e la fel de reuşit ca al modelelor scumpe din seria 7000 însă preţul e mai mic. (Fiabilitatea e aceeaşi deoarece beneficiază de o garanţie mare de 2 ani.)

Cutia
Aşa arată

Specificaţii tehnice

Radeon HD7770, varianta de la Sapphire e un model nou care e foarte performant deoarece are 1024MB RAM GDDR5 la 128 bit ceea ce vă va ajuta să jucaţi orice la detalii superioare. Ca porturi are doar de tip digital, adică HDMI, DVI şi Display Port, dar puteţi conecta şi monitoare cu VGA deoarece în mod normal în pachet e livrat şi un adaptor.

Păreri pro şi contra

HD7770 e un model cu răcire activă ceea ce presupune că nu o să se încălzească deloc şi faptul că suportă DirectX 11 şi Open GL 4.2 o să vă ajute să jucaţi cele mai noi jocuri şi să beneficiaţi de cele mai noi tehnologii când vine vorba de grafică pe calculator. Ar fi putut avea 256 biţi şi 2GB memorie RAM, însă e bine şi aşa.

Concluzie

E fabricată pe o nouă tehnologie de 28 nanometri şi are pixel shader versiunea 5 ceea ce spune că aveţi o placă grafică performantă, iar dacă vă vor părea slabe peste câţiva ani atunci mai puteţi pune câteva plăci video deoarece are suport Crossfire. Are şi suport pentru tehnologia 3D, însă va trebui să vă documentaţi mai bine despre cum o să puteţi vedea filme 3D şi despre ce ocjhelari 3D e nevoie. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă invit să urmăriţi preview-ul de alături despre care pot spune că e unul foarte reuşit, în opinia mea.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sapphire AMD Radeon HD 7770”

  1. salut

    imi poti zice
    de la emag cu ce are ea in pachet o pot conecta la sursa veche din 2007 cu 350w ??e o sursa cred ca medie…

  2. Placa asta poate fi conectată la minim o sursă de 450 Watt (scrie și aici la producător pe site). Nu știu ce PC/carcasă ai dar s-ar putea să greșești deoarece 450 e minimul de ani buni de zile. Dacă nu, atunci găsești aici surse ieftine.

Comentariile sunt închise.