Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sapphire AMD Radeon HD 3650

Dacă ai un calculator mai vechi și ai nevoie să-i faci un upgrade atunci ai nevoie de o placă video Sapphire AMD Radeon HD 3650. Acest modele nu e unul care poate fi montat pe PCI E, ci pe pe AGP 8x. AGP-ul nu e mai nou decât PCI Express, ci mai vechi, pentru cei care nu știau acest lucru. Normal că fiind o placă nouă, dar cu tehnologie la nivelul lui 2008 vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată acest model de la ATI/AMD și se poate spune despre acest model că e cel mai bun care poate fi montat pe AGP. În 2008 exista un model similar însă acela avea un ventilator puțin modificat în sensul că era de altă culoare (albastru). Normal că vine și cu câteva accesorii cum ar fi niște cabluri și CD-uri, însă despre conținutul pachetului trebuie să știți că poate varia.

Porturile

Conținutul aproximativ al pachetului

Specificaţii tehnice

Chiar dacă se montează pe AGP și are doar 512 mega memorie RAM trebuie știut că are suport pentru DirectX 10 și OpenGL 2 despre care se pot spune că sunt destul de actuale. Răcirea fiind de tip activă, cu ventilator, nu o să aveți probleme cu încălzirea plăcii și ventilatorul e unul silențios care nu o să vă deranjeze atunci când o să ascultați o melodie ori când vizionați un film. Jocurile merg destul de bine, însă e indicat să nu le setați pe setări High.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț incredibil de mic; are o garanție mare de 2 ani; e realizată de un producător foarte apreciat în lumea plăcilor grafice ATI; răcirea e de tip activ și acest lucru înseamnă că dacă o să vreți să-i faceți OC nu o să aveți probleme cu încălzirea (adevărul e că nu are rost să-i faceți OC… dacă nu vreți să o stricați).
Contra: nu e tocmai un model la zi și de aceea poate fi montat doar pe plăcile de bază cu AGP.

Concluzie

Radeon HD3650 e o placă pe care eu o recomand dacă aveți un calculator vechi căruia vreți să-i schimbați placa grafică cu ceva mai bun. O să o puteți conecta la orice tip de calculator deoarece are porturi compatibile, iar dacă vreți s vă faceți o părere despre cum arată atunci vă recomand să vizionați preview-ul de alături care e în română.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu