Sandale Prano, sandale cu toc negre, mov

Pentru o doamnă sau domnișoară care vrea să arate bine recomand o pereche de sandale cu toc Prano. Aceste sandale Prano sunt negre ori mov. Probabil că dacă vreți să meargă cu diferite fuste/rochii atunci alegeți modelul pe negru, iar dacă vreți ceva pentru rochii mai deschise atunci alegeți mov.

Sunt disponibile la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu costă deloc mult, însă trebuie să aveți grijă că dacă le luați de pe net s-ar putea să fiți nevoită să cumpărați de peste 150 lei așa încât să beneficiați de transport gratis.

Pe negru
Pe negru

Aceste sandale au un toc de 12 centimetri, deci te vor face destul de înaltă. Iar despre comoditate se poate spune că sunt comode dacă nu o să le purtați prea mult, mai exact dacă nu o să stați exagerat de mult în picioare.
Despre mărimi trebuie spus că sunt disponibile cu mărimea 37 (24cm) și 40 (27cm). Și, materialul din care sunt făcute e piele ecologică întoarsă.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sandale Prano, sandale cu toc negre, mov”

  1. Aceste sandale nu doar au un aspect frumos dar te fac pe tine mai frumoasa. O prietena de-a mea le are si ma gandesc si eu sa le cumpar. Numai ca nu mai au marimea de care am eu nevoie. Pretul am vazut ca e unul foarte bun si materialul pare a fi unul de calitate. Din nefericire nu stiu ce se va intampla cand ploua pe ele sau ceva de genul acesta. Probabil ca e o piele ecologica rezistenta la apa.
    Stiu ca a fost aleasa pielea ecologica intoarsa tocmai din considerente de aspect dar daca ploua pe ele cred ca se vor face urate.

  2. Sandale precum acesta cu greu gasesti in comert si acesta e motivul pentru care eu le-am luat online. Sunt foarte bune ca si calitate, iar pretul e unul fara competitor.

Lasă un comentariu