Sandale Oke, sandale cu toc negre, bej, albastre

Cele mai populare sandale ale momentului sunt aceste sandale Oke. Trebuie să recunosc că arată mai deosebit și probabil că acesta e și motivul popularității. Sunt disponibile în mai multe culori, însă în momentul de față le puteți lua pe cele negre, bej sau albastre. (În viitor poate vor aduce mai multe culori). Fără discuție modelul negru e în topul vânzărilor, urmat de cel bej.

Costul de achiziție nu e unul exagerat deoarece acest model e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Mai mult, materialul din care e făcută această pereche de sandale e pielea ecologică întoarsă.

Pe negru
Pe negru

Sunt disponibile mărimile 37, 38 și 39, dar dacă nu vă grăbiți atunci poate nu o să prindeți mărimea care vă interesează.
Legat de toc trebuie să spun că e vorba despre unul de 11 centimetri, deci nu e prea mare așa încât să fiți nevoit să faceți exerciții de echilibristică sau ceva de genul acesta.

Poate că vă întrebați de la ce vine Oke, iar răspunusul ar fi că de la englezescul OK care s-ar traduce ca satisfăcător. Deci, o să aveți parte de niște încălțări satisfăcătoare din colecția Depurtat pentru anul 2014.

2 comentarii la „Sandale Oke, sandale cu toc negre, bej, albastre”

  1. Aceste sandale sunt absolut superbe prin prisma preutului dar si a aspectului deoarece nu o sa gasesti sandale similare ca acestea. Arata unic si tocmai acest lucru m-a atras la ele deoarece acea banda stralucitoare e un lucru care nu il intalnesti si la alte modele.
    Materialul din care sunt facute e unul de o foarte buna calitate chiar daca nu este vorba despre piele naturala, ci piele eco.
    Din cate am inteles brandul care le face e chiar magazinul care le si vinde, adica depurtat,

  2. Sunt mai mult decat ok pentru mine. SI eu lea-m ales tocmai pentru faptul ca au acea bada aurie. Am o tinuta si ma intrebam ce fel de pantofi ori sandale merg cu ea si uite cam am gasit.

Lasă un comentariu