Sandale Borum, sandale cu toc negre, bej

Pentru doamnele și domnișoarele care vor să aibă un picior frumos, dar și o înălțime considerabilă recomand aceste sandale Borum care sunt negre 1 sau bej 1. Aspectul acestora e unul deosebit și de la distanță nu zici că au un toc prea mare.

Sandalele cu toc de față sunt disponibile la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă cumpărați aceste încălțări de la un magazin online atunci vă recomand să cumpărați de peste 150 lei pentru a beneficia de transport gratis. Acestea sunt disponibile pe diferite mărimi, iar materialul din care sunt realizate e pielea ecologică.

Negre
Negre

Legat de toc trebuie spus că e unul de 10 centimetri, daci unul normal pentru astfel de sandale… înălțimea oferită fiind una suficientă.
În rest, pot să zic că sunt niște încălțări marca Depurtat foarte bun pe care nu o să le găsești în altă parte la un preț mai bun. Foarte bine mi se pare și faptul că sunt disponibile și în diferite mărimi.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sandale Borum, sandale cu toc negre, bej”

  1. Am aceste sandale care sunt o combinatie perfecta intre sandale si pantofi. Materialul din care sunt facute e placut la atingere si rezistent deoarece am acest model de doua luni si le-am purtat foarte mult. Nu arata niciun semn de slabiciune. Singurul lucru care nu-mi place la ele e ca nu sunt disponibili si pe alte culori. Cel putin asa a fost atunci cand mi-am luat luat eu o pereche. Acum poate ca au si pe alte culori.

  2. Chiar imi plac foarte mult. Numele e cam ciudat borum-forum dar mie imi plac asa ca aspect si calitate. Nu am ce sa reprosez.

Comentariile sunt închise.