Sandale Boney, sandale cu toc negre, roșii, bej

Pentru o doamnă ori domnișoară care se respectă am o recomandare – sandalele Boney. Acestea nu sunt niște sandale obișnuite, ci unele cu toc. Dacă te interesează culorile disponibile atunci trebuie știut că sunt disponibile pe negru, roșu și bej. Probabil că cele negre și roșii vor fi cele mai căutare, dar fiecare cu preferințele sale.

Sunt disponibile la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Toate cele trei culori au același preț, iar dacă vreți să beneficiați de transport gratis atunci va trebui să cumpărați peste o anumită sumă care e trecută la magazinul respectiv. Oricum, taxa de transport nu e deloc mare, în cazul în care nu comandați peste o anumită sumă, ci e vorba despre 5-9 lei… dacă nu mă înșel.

Pe negru
Pe negru

Nu sunt prea înalte deoarece tocul e unul de 10 centimetri, iar dacă te întrebi din ce sunt confecționate atunci trebuie știut că e vorba despre piele ecologică vopsită în una dintre culorile menționate mai sus. Sunt disponibile mărimi între 36 și 41.

Deci, dacă vrei să arăți bine, mai înaltă cu vreo 10 centimetri și să te simți bine atunci aceste sandale cu toc cred că ți-ar fi de un real folos. Nici nu costă prea mult. Să nu-ți faci probleme că nu sunt din piele naturală, ci eco, deoarece o să te țină mult și bine dacă o să ai grijă de ele.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sandale Boney, sandale cu toc negre, roșii, bej”

  1. Tin sa te contrazic. Eu am sandale Boney bej deoarece acestea merg mai bine cu ce port eu. Fiecare cum ii place si care crede ca ii sta mai bine.
    Legat de costurile de transport intradevar sunt foarte mici, iar daca vrei sa fie 0 atunci cumperi peste pragul acela minim ori cumperi alaturi de o prietena care vrea si ea ceva,

  2. Am si eu aceste sandale si sunt multumita de ele. Eu le-am comandat de pe internet si au ajuns intr-un timp util intrucat aveam nevoie de ele pentru o ocazie speciala. Recomand.

Comentariile sunt închise.