Samus SW060A+, minibar 44 litri clasa A+

Samus SW060A+ e un mic frigider cu un volum net de 44 litri. E considerat ca fiind un minibar cu un raft, două suporturi la ușă și un mini congelator.
Se adresează celora care vor un frigorific mic pentru la țară, camera unui hotel/pensiune, bucătăria de vară ori o cabană. Utilizarea și întreținerea sa sunt foarte ușoare datorită dimensiunilor reduse.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Costul de achiziție e așa de mic întrucât are dimensiuni minuscule și e un produs românesc. Da, Samus e un brand românesc din Satu Mare, fiind achiziționat de Electrolux în anii 90.


Specificații

Acest frigider cu o ușă are un volum net total de 44 litri suficient pentru a ține la rece gustări și câteva doze/sticle de băuturi. Dezghețarea frigiderului se realizează automat, iar din această cauză nu o să aveți prea mult stres la întreținerea sa.
Pentru un design minimalist are mânerul integrat, iar sistemul ușii e unul reversibil care se reglează la montarea frigorificului.
Având o greutate aproximativă de 15kg o să fie ușor de poziționat de către două persoane.

Pro și contra

Pentru achiziția acestui minibar ar fi costul mic de achiziție, că are o fiabilitate crescută (garanție standard de 3 ani), consum energetic scăzut (clasa A+ cu un consum de 110 kWh pe an) și un volum decent (38 litri ai frigiderului și 6 ai congelatorului) și ușa reversibilă (poate fi reglată așa încât să se deschidă în ce direcție doriți).
Aspecte negative la un astfel de preț nu sunt.

Concluzie

Dacă ești interesat de un frigider de mici dimensiuni care să aibă un preț proporțional cu dimensiunile sale atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Despre brandul Samus am precizat că e unul românesc, iar printre categoriile de produse comercializate se numără aragazuri, frigorifice și televizoare.
Nu vreau să vă induc în eroare, brandul e unul românesc, dar produsul e făcut în altă țară. Mai exact în China. Adevărul e că orice e făcut în China, de la iPhone și până la pixuri, și trebuie să ne obișnuim cu acest lucru.

Te-ar mai putea interesa